Γυαλιά ηλίου: Τα νέα καλοκαιρινά στιλ με μία υπογραφή-έκπληξη!

Η OMEGA επεκτείνει τις ίδιες αξίες που επιδεικνύει στα ρολόγια της και στη μοναδική της συλλογή γυαλιών ηλίου.

Όντας ήδη στην κορυφή χάρη στην υπέροχη και θρυλική δεξιοτεχνία της στην ωρολογοποιία, η OMEGA επεκτείνει τις ίδιες αυτές αξίες στη μοναδική της συλλογή γυαλιών ηλίου. Αυτό το καλοκαίρι, η γκάμα τους μεγαλώνει με 23 νέα μοντέλα για άνδρες και γυναίκες που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την κομψότητα με το απαράμιλλο look των διάσημων σχεδίων που χαρακτηρίζουν τα ρολόγια της μάρκας.

Στη συνεργασία με την ιταλική μάρκα γυαλιών Marcolin, τα γυαλιά ηλίου OMEGA διακρίνονται για τα φίνα υλικά και τη δεξιοτεχνία τους που φαίνονται ακόμη και στις λεπτομέρειες. Με ακρίβεια, υλικά υψηλής ποιότητας και αλάνθαστο στιλ αποτελούν μία φυσική συνέχεια του κόσμου τής ωρολογοποιίας, αναπαράγοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες των ρολογιών σε κάθε ζευγάρι.   

 

Το νέο στιλ για τα ανδρικά γυαλιά 

Ο σχεδιασμός και η πρωτοτυπία πρωταγωνιστούν στην ανδρική σειρά γυαλιών. Πιστή στην ιστορία της για την ποιότητα της τεχνικής της η OMEGA ενισχύει με τις δικές της ξεχωριστές λεπτομέρειες κάθε ζευγάρι, όπως οι ενθέσεις αλουμινίου, οι αντιθέσεις στα χρώματα ή οι βραχίονες με το εφέ του ανάγλυφου στους βραχίονες.  

 

Συνδυάζοντας την άνεση με την υψηλή απόδοση, τα ανδρικά γυαλιά υπογραμμίζουν πέρα από κάθε αμφιβολία την απόλυτη σύνδεσή τους με τα ρολόγια. 

 

Στη συλλογή θα βρείτε τρία νέα σχέδια: Ένα τετράγωνο γεωμετρικό σχέδιο με ελαφρύ μεταλλικό σκελετό, ένα κλασικό με συνεχόμενα γραμμικά μοτίβο (panto design) κι ένα δυναμικό pilot σχέδιο με αλουμίνιο σκελετό, διπλή γέφυρα μεταξύ των φακών και καθαρές γεωμετρικές γραμμές.  

 

Έχουν επίσης ανανεωθεί και τα υπάρχοντα pilot σχέδια με σαφείς ανάγλυφες εγκοπές στους μεταλλικούς βραχίονες. Όλα τα στιλ διαθέτουν μεγάλη επιλογή σε χρώματα και φακούς.  

 

 

Swatch Group Greece

Address:

3, Mantzagriotaki str.

176 72 Athens – Greece

Τelephone:

+30 210 9565656

Mobile phone:

+30 6951 844274

Fax:

+30 210 9565252

[email protected]

www.omegawatches.com

www.swatchgroup.com

0 replies on “Γυαλιά ηλίου: Τα νέα καλοκαιρινά στιλ με μία υπογραφή-έκπληξη!”