Πες αντίο στην υγρασία και εξοικονόμησε χρήματα στη θέρμανση!

Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Όλοι ξέρουμε πόσο επηρεάζει η υγρασία την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σπίτι μας σωστά; Η υγρασία μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε το κρύο διαπεραστικό.Οι αφυγραντήρες Inventor σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρήματα για θέρμανση, χάρη στο σύστημα Flash Dry. Πρακτικά, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς. Γιατί σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Σύστημα Flash Dry για ενίσχυση στη θέρμανση!

Εσύ ξέρεις τι είναι το σύστημα Flash Dry; Πρόκειται για μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες όπως η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που πετυχαίνουν άμεσα την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, απομακρύνοντας την υγρασία και μειώνοντας συγχρόνως το κόστος για τη θέρμανσή του. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις σωστά τον αφυγραντήρα σου, μπορείς να απολαμβάνεις ένα πραγματικά ζεστό σπίτι κάνοντας οικονομία!

Χαλάρωσε σπίτι σου σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον!

Μόλις γύρισες σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο και το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις στην ησυχία του σπιτιού σου, βλέποντας σειρές ή ποδόσφαιρο. Το μόνο που σου χαλάει το βράδυ είναι η υγρασία στο σπίτι και σκέφτεσαι πώς να ανοίξεις τον αφυγραντήρα χωρίς τον ενοχλητικό του θόρυβο.  Με την Αθόρυβη Λειτουργία που σου προσφέρουν οι αφυγραντήρες Inventor απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας ενώ κάνεις ό,τι πραγματικά θέλεις ανενόχλητα!

Καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς να κάνεις το παραμικρό!

Λατρεύεις τον μαλλιαρό, τετράποδο φίλο σου, αλλά ώρες ώρες δεν αντέχεις τις τρίχες, τη σκόνη και τις οσμές που έχει το διαμέρισμά σου; Με έναν αφυγραντήρα Comfort της Inventor με ενσωματωμένο Ιονιστή μπορείς να εξαφανίσεις ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου και να δημιουργήσεις καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Επίλεξε Inventor, τη No1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων!

Αν ψάχνεις αφυγραντήρα, η Inventor είναι η σίγουρη επιλογή καθώς είναι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια. Μπες στο inventor.ac, δες όλη τη σειρά αφυγραντήρων  και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει. Και να αναφέρουμε επίσης ότι με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζετε μαζί το Χαμόγελο του Παιδιού.

0 replies on “Πες αντίο στην υγρασία και εξοικονόμησε χρήματα στη θέρμανση!”