Βρέθηκαν και οι έξι κρυμμένοι θρόνοι του Game of Thrones!

Game of Thrones

Η είδηση ότι το HBO έκρυψε έξι θρόνους του Game of Thrones σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο έγινε αμέσως viral, με τους θαυμαστές της σειράς να ξεκινούν αμέσως το κυνήγι θησαυρού και τελικά να το ολοκληρώνουν εντός λίγων ημερών.

Εν αναμονή της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, το HBO αποφάσισε να στείλει τους θαυμαστές της σειράς σε ένα κυνήγι θησαυρού, κρύβοντας σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο έξι θρόνους, σαν κι αυτόν που οι ήρωες της σειράς θέλουν, αγωνίζονται και παλεύουν εδώ και οκτώ κύκλους να κατακτήσουν. Είναι ίσως μια απ’ τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες προώθησης σειράς κι απέδειξε πόσο το κοινό ανυπομονεί για τον τελευταίο κύκλο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Το δίκτυο HBO ανακοίνωσε το κυνήγι θησαυρού στις 18 Μαρτίου, με τίτλο “For the Throne”, ζητώντας από τους φανς να βρουν τους κρυμμένους θρόνους ανά τον κόσμο. Και εκείνοι το άκουσαν και μέσα σε 10 μέρες κατάφεραν να βρουν τις τοποθεσίες και των έξι θρόνων.

Το μόνο στοιχείο που οι θαυμαστές της σειράς είχαν στη διάθεσή τους ήταν έξι βίντεο 360 μοιρών από την τοποθεσία κάθε θρόνου, ενώ αυτά ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκονταν, έλαβαν και τα αντίστοιχα ονόματα: Δάσος, Πάγος, Βαλίρια, Χαρά, και Βορράς. Για τον μόνο θρόνο που οι θαυμαστές δεν είχαν κανένα στοιχείο ήταν ο έκτος θρόνος, τον οποίο ωστόσο κατάφεραν να εντοπίσουν και να δώσουν τέλος στο κυνήγι!

Αναλυτικά, το βίντεο που έδωσε το HBO στο κοινό για την εύρεση του κάθε θρόνου και η τοποθεσία στην οποία τελικά βρέθηκε:

Ο θρόνος του Δάσους βρέθηκε στην Αγγλία

 

View this post on Instagram

 

Seek the Weirwood in this Kingdom on Earth. Begin your Quest #ForTheThrone. #ThroneoftheForest (LINK IN BIO)

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Το πρώτο βίντεο του HBO που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 18 Μαρτίου, έδειχνε έναν θρόνο μέσα σε ένα δάσος, το οποίο η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να ήταν οπουδήποτε και δεν μαρτυρούσε πολλά. Ωστόσο, αυτός βρέθηκε στο Puzzlewood της Αγγλίας, από δύο νεαρούς θαυμαστές της σειράς από την Οξφόρδη, τον Alex Bowring και τον Tom Maullin-Sapey.

Ο θρόνος του Βορρά βρέθηκε στη Σουηδία

 

View this post on Instagram

 

A crown for each of the three stags. How far will you go #ForTheThrone⁠? #ThroneoftheNorth (LINK IN BIO)

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Το βίντεο για τον δεύτερο κρυμμένο θρόνο δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου και βρέθηκε στο Björkliden της Σουηδίας, εάν και θα ορκιζόμασταν ότι οι σκηνές στο Game of Thrones, βόρεια του Τείχους, είχαν γυριστεί εκεί. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος θρόνος που οι θαυμαστές κατάφεραν να εντοπίσουν.

Ο θρόνος της Βαλίριας βρέθηκε στη Βραζιλία

 

View this post on Instagram

 

A true Maester must see the wisdom in what’s not written. How far will you go #ForTheThrone? #ThroneofValyria (LINK IN BIO)

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Δύο μέρες μετά, στις 22 Μαρτίου, στη δημοσιότητα δόθηκε ο τρίτος θρόνος, ο οποίος βρέθηκε στο Beberibe της Βραζιλίας.

Ο θρόνος της Χαράς στην Ισπανία

Αρκετά ήταν τα γυρίσματα της σειράς που έλαβαν χώρα στην Ισπανία, έτσι το μόνο σίγουρο ήταν ότι ένας κρυμμένος θρόνος θα βρίσκονταν εκεί. Ένας θρόνος που για όσους γνωρίζουν την περιοχή, ήταν αρκετά εύκολος να βρεθεί, καθώς τοποθετήθηκε ακριβώς δίπλα από το κάστρο της Atienza.

Ο θρόνος του Πάγου στον Καναδά

 

View this post on Instagram

 

We stand on guard for thee. Join the Quest #ForTheThrone. #ThroneofIce (LINK IN BIO)

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Ο θρόνος του Πάγου στον Καναδά εντοπίστηκε από ένα ζευγάρι που δεν έχει δει κανένα επεισόδιο από το Game of Thrones, αλλά μετά την ανάδειξη τους σε βασιλιάδες της περιοχής, δήλωσαν ότι θα ξεκινήσουν όλους τους κύκλους της σειράς.

Ο έκτος θρόνος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη

Ο εκτός θρόνος για τον οποίο δεν είχε δοθεί κανένα στοιχείο ήταν και ο τελευταίος που βρέθηκε στις 28 Μαρτίου. Ο θρόνος βρέθηκε σε μια κρύπτη στη Νέα Υόρκη που θυμίζει αυτή του Winterfell.

Tags from the story
0 replies on “Βρέθηκαν και οι έξι κρυμμένοι θρόνοι του Game of Thrones!”