Οι καλύτερες «έξυπνες βαλίτσες» για το 2019

«έξυπνες βαλίτσες» για το 2019
© AWAY

Οι καλύτερες «έξυπνες βαλίτσες» για το 2019 είναι φτιαγμένες για να κάνουν πιο εύκολο το ταξίδι σου! Για όταν δεν έχεις μπαταρία στο κινητό σου και ψάχνεις κάπου να το φορτίσεις στο αεροδρόμιο ή για όταν θέλεις να ξέρεις πότε και γιατί κάποιος έχει ανοίξει τη βαλίτσα σου ενώ δεν είσαι εσύ μπροστά.

Away Travel Bigger Carry-On

Η Away έχει μετατραπεί στο αγαπημένο brand εκείνων που ταξιδεύουν συχνά, αλλά και σε αυτό που βλέπουμε πιο συχνά να κρατούν στο Instagram και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μίνιμαλ design του, οι επιλογές που μας δίνει σε διάφορα μεγέθη, αλλά και τα πρακτικά του χαρακτηριστικά, είναι μόνο μερικοί λόγοι που το καθιστούν την καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις φέτος το Καλοκαίρι. Αρχικά, το χαρακτηριστικό για το οποίο την αγαπάμε όλοι, είναι ότι μπορεί να φορτίζει το κινητό μας όταν ταξιδεύουμε, ενώ ξεχωρίζουμε τη βαλίτσα Bigger Carry-On για τη χωρητικότητα της.

www.awaytravel.com

Arlo Skye Polycarbonate Carry-on

Η Skye είναι η πιο δημοφιλής βαλίτσα της Arlo και υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό: Είναι ιδιαίτερα ελαφριά και τη συναντάμε σε πέντε αποχρώσεις. Διαθέτει αρκετά «έξυπνα» χαρακτηριστικά για να κάνει τα αεροπορικά ταξίδια πιο εύκολα, όπως τις θύρες USB C και A Ports που διαθέτει και μπορείς να φορτίζεις οπουδήποτε το κινητό σου, αθόρυβες Run Lisof ρόδες και ένα μοναδικό design που θα περιμέναμε ίσως μόνο απ’ τη Rimowa.

arloskye.com

Samsara Carry-On 

Αυτή η ελαφριά βαλίτσα αλουμινίου, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη και σε μαύρο ματ χρώμα, είναι σίγουρο ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις στο διάδρομο αποσκευών του αεροδρομίου. Έχει πέντε χρόνια εγγύηση και στο επάνω της μέρος είναι επίπεδη έτσι ώστε εάν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και ως γραφείο όταν δεν βρίσκεις καμία ελεύθερη θέση στους ειδικούς χώρους του αεροδρομίου. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 10,000mAh και διαθέτει θύρα USB-C. Για το τέλος, κρατήσαμε το καλύτερο της γνώρισμα κι αυτό είναι ότι διαθέτει μια εφαρμογή, η οποία σε ενημερώνει κάθε φορά που η Samsara βαλίτσα σου έχει μετακινηθεί ή έχει ανοιχτεί όταν δεν είσαι εσύ μπροστά.

www.samsaraluggage.com

Tags from the story
0 replies on “Οι καλύτερες «έξυπνες βαλίτσες» για το 2019”