Το Airbnb κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα: Μία διανυκτέρευση μέσα στο Λούβρο!

διανυκτέρευση μέσα στο Λούβρο
© Julian Abrams/Airbnb

Η Airbnb τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει απίστευτους διαγωνισμούς, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Για μια βραδιά, αυτό τον μήνα, δύο τυχεροί θα έχουν το Μουσείο του Λούβρου όλο δικό τους!

Ειδικότερα, η Airbnb γι’ αυτό τον διαγωνισμό μετατρέπει αίθουσες με εμβληματικά έργα του Μουσείου του Λούβρου σε δωμάτια ενός διαμερίσματος. Το σαλόνι, βρίσκεται ακριβώς μπροστά απ’ τον πίνακα της Mona Lisa, όπου δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά, αποφεύγοντας το πλήθος τουριστών που συνήθως μαζεύεται εκεί για να βγάλουν μια selfie.

© Julian Abrams/Airbnb
© Julian Abrams/Airbnb

Το δείπνο θα σερβιριστεί ακριβώς μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου, ενώ στη συνέχεια μια συναυλία γι’ αυτούς θα παραχωρηθεί στο εντυπωσιακό σαλόνι του Napoleon III.

© Julian Abrams/Airbnb
© Julian Abrams/Airbnb

Ωστόσο, το καλύτερο έπαθλο του διαγωνισμού, είναι το υπνοδωμάτιο! Ένα αντίγραφο της υάλινης πυραμίδας, εντός της εισόδου της πραγματικής πυραμίδας.

Δυστυχώς δεν θα μπορείς να περιηγηθείς στο μουσείο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά θα υπάρξει νωρίτερα ιδιωτική ξενάγηση από έναν ιστορικό τέχνης σε μερικά από τα σπουδαιότερα έργα του μουσείου, αλλά και σε άδειους διαδρόμους. Επαναλαμβάνουμε… άδειους διαδρόμους!

Πώς μπορείς να γίνεις και εσύ καλεσμένος της Mona Lisa; Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος σε αυτό τον διαγωνισμό είναι ν’ απαντήσεις στην ερώτηση: «Γιατί θα ήσασταν ο ιδανικός καλεσμένος της Mona Lisa;» και να υποβάλλεις τη δημιουργική σου απάντηση στην ιστοσελίδα της Airbnb, airbnb.com/louvre, έως και τις 12 Απριλίου, στις 11:59 μμ (τοπική ώρα). Η διαμονή είναι για τις 30 Απριλίου και η Airbnb πληρώνει το εισιτήριο σου και εκείνου που θα σε συνοδεύσει στο Παρίσι, καθώς και διαμονή σε Airbnb για τις 29 Απριλίου και 1 Μαΐου. Bonne chance!

© Julian Abrams/Airbnb
διανυκτέρευση μέσα στο Λούβρο
© Julian Abrams/Airbnb
© Julian Abrams/Airbnb

0 replies on “Το Airbnb κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα: Μία διανυκτέρευση μέσα στο Λούβρο!”