KEA FAMILY HOMES / TZIA

Ένα καράβι δρόμος... για τον παράδεισο

ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗ ΤΖΙΑ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ KEA FAMILY HOMES ανήκει σε δύο φίλους που αγαπούν και γνωρίζουν την Κέα πολύ καλά. Ο ένας, κατασκευαστής και ο άλλος επενδυτής ακινήτων που δραστηριοποιούνται χρόνια στο νησί, δημιούργησαν κάτι που απέχει πολύ από τη λογική μιας τουριστικής μονάδας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εταιρία διαχείρισης ακινήτων, κάθε άλλο παρά απρόσωπη, και όσοι βιαστούν να συμπεράνουν ότι δεν είναι κάτι διαφορετικό από άλλο ένα site όπου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει τη διαμονή του, θα διαπιστώσουν πολύ γρήγορα πόσο λάθος κάνουν.

Το σκεπτικό

Τα σπίτια που νοικιάζονται ανήκουν στους ιδιοκτήτες της εταιρίας, σε φίλους και γνωστούς τους και είναι βίλες και εξοχικές κατοικίες διάσπαρ- τες στο νησί και επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια: να είναι ασφαλείς και φιλικές για μια οικογένεια με παιδιά, χωρίς πολλές σκάλες, αλλά με απέ- ραντους κήπους πνιγμένους στο πράσινο και ακίνδυνους χώρους για ατελείωτο παιχνίδι. Είναι αυτές που θα επέλεγαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες για τις δικές τους διακοπές.

Ο κύριος στόχος της εταιρίας εκτός από το να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος είναι να βάλει τη Τζια στο χάρτη των απόλυτων οικογενειακών προορισμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται πελάτες χωρίς παιδιά. Κάθε κατοικία αντικατοπτρίζει το γούστο και την αισθητική του ιδιοκτήτη της, έχει το δικό της χαρακτήρα και δε μοιάζει με αποστειρωμένο χώρο ενός ξενο- δοχείου με πανομοιότυπα δωμάτια, απλά γιατί έχει φτιαχτεί από ανθρώ- πους με μεράκι και αγάπη που είχαν σκοπό να κατοικήσουν σ’ αυτή. Όλες απευθύνονται σε κάθε ανάγκη, γούστο και πορτοφόλι- σε πολύ ανταγω- νιστικές τιμές για όσα προσφέρουν.

Πολυχρωμία και ποικιλία

Κανένα σπίτι δεν είναι ίδιο με το άλλο, καθέ να έχει τη δική του ονομασία που σχετίζεται άμεσα με τη διακόσμησή του, όλα όμως αποπνέουν τον ίδιο αέρα και είναι βασισμένα σε κοινή λογική: μεγάλες βεράντες για απόλυτη χαλάρωση σε αναπαυτικές σεζλόνγκ και αξέχαστα γεύματα γύρω από τις άνετες τραπεζαρίες κήπου, τεράστιες τζαμαρίες με πρόσβαση σε όλους τους εξωτερικούς χώρους σχεδόν από παντού, μεγάλαπαράθυρα σε όλα τα δωμάτια και φυσικά απεριόριστη αιγαιοπελαγίτικη θέα. Οι κυρίως χώροι, σαλόνι με γωνιακό χτιστό τζάκι και ανοιχτή πλήρως, εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία βρίσκονται στο ισόγειο. Ο αριθμός των υπνοδωματίων και των μπάνιων εξαρτάται από τα τετραγωνικά της κάθε κατοικίας, που ξεκινούν από τα 55 και φτάνουν ακόμα και τα 250.

Πολλά σπίτια έχουν σοφίτα-πατάρι που χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο με δική του ταράτσα ή χωρίς, ενώ άλλα διαθέτουν υπόγειους χώρους εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι περισσότερες πισίνες είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με τον ορίζοντα, κάποιες βίλες διαθέτουν BBQ, αποθήκη και άλλες γραφείο με βιβλιοθήκη, ενώ κάποιες έχουν γρήγορη πρόσβαση στη θάλασσα. Το διακοσμητικό ύφος διαφέρει από κατοικία σε κατοικία, κάποιες είναι πιο μίνιμαλ, σε άλλες η επίπλωση θυμίζει English countrystyle, σε άλλες είναι πιο ρουστίκ, ελληνική παραδοσιακή, αλλού κυριαρχούν πιο έντονα χρώματα και αλλού πιο παλ ή αποχρώσεις σε γαλάζιο-γκρι ακόμα και ολόλευκο, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα φυσικά υλικά (ξύλο, σίδερο, πέτρα) σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, στους οποίους δίνεται εξίσου η ίδια έμφαση και που χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες δίνουν την αίσθηση της απόλυτης συνοχής. Τα διασκομητικά αντικείμενα ακολουθούν κι αυτά το νησιώτικο στιλ και δε συναντώνται πουθενά δεύτερη φορά. Η διάσημη γκρι-καφέ πέτρα Τζιας, το κύριο υλικό κατασκευής σχεδόν όλων των κατοικιών του νησιού έχει φυσικά κι εδώ την τιμητική του.

Άψογη εξυπηρέτηση

Η εταιρία έχει αναλάβει τα πάντα και είναι ανά πάσα ώρα στη διάθεση των πελατών της. Από τις κρατήσεις, την υποδοχή, την τακτική καθαριότητα των σπιτιών και τις συντηρήσεις των πισινών και των κήπων, μέχρι οτιδήποτε έξτρα ζητήσει ο επισκέπτης ή ό,τι άλλο χρειαστεί. Εξάλλου, στην Ελλάδα η φιλοξενία είναι κάτι που δεν αγοράζεται με χρήματα, αλλά γίνεται πράξη αυτονόητα…

INFO
Kea Family Homes
T. +30 6977 323346 T. +30 6936 060828
facebook.com/keafamilyhomes

Tags from the story
,
0 replies on “KEA FAMILY HOMES / TZIA”