Καλωσήρθατε στο QO Hotel στο Άμστερνταμ!

QO Hotel στο Άμστερνταμ

To Άμστερνταμ είναι μια πόλη που από μόνη της θεωρείται εμπειρία. Μια βόλτα με ποδήλατο στον γύρο του Grachtengordel, μια πεζοπορία μέχρι τη ζώνη των καναλιών που ακτινοβολεί νότια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και είναι επενδυμένη με μία σειρά από παλιές κατοικίες που χρονολογούνται από την Χρυσή Εποχή της πόλης, είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε σ’ αυτή την ιδιαίτερη πόλη. Όλα εκπέμπουν μια ισορροπημένη ομορφιά, απόλυτη ηρεμία, αλλά και αυθεντική ελευθερία.

Μέσα σ’ αυτό το υπέροχο τοπίο, βρίσκεται και το QO Hotel. Κάτι παραπάνω από ένα απλό ξενοδοχείο. Ένα μέρος που μπορείς να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία. Να απολαύσεις καλό φαγητό, ποτό, να δουλέψεις, να χαλαρώσεις και να ζήσεις ουσιαστικά κάθε στιγμή της ημέρας σου. Συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο, την πολυτέλεια με την τεχνογνωσία, το QO Hotel προσφέρει την απόλυτη εμπειρία είτε βρίσκεστε εκεί για… business or pleasure. Tα δωμάτια είναι ειδικά διαμορφωμένα, ώστε να επιτρέπει το φυσικό φως, γεμίζοντας ενέργεια τον χώρο, αντανακλώντας την καινοτομία και την αίσθηση ενός αστικού καταφύγιου.

H καρδιά του QO Hotel χτυπάει στο εστιατόριο και το μπαρ, το οποίο είναι ανοιχτό από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δυνατό πρωινό και να συνεχίσετε αργότερα με τοπική, ολλανδική κουζίνα από φρέσκα υλικά, τα οποία καλλιεργούνται στο θερμοκήπιο του ξενοδοχείου. Μοναδικά πιάτα με αυθεντικές, υγιεινές γεύσεις, αποδεικνύουν την προτεραιότητα και τον σεβασμό στον πελάτη. Και μόλις απλωθεί η νύχτα στο μαγευτικό Άμστερνταμ δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ‘Juniper & Kin’ kitchen garden-bar στον 21ο όροφο του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα μαζί με ένα φρέσκο cocktail με διαλεγμένα βότανα από τον κήπο συνοδευόμενο από μικρά πιάτα-θαύματα ανάλογα με την εποχή.

Παράλληλα, το QO Hotel διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για επαγγελματίες, αλλά και για τη δημιουργία επαγγελματικών συνεδρίων και κάθε είδους event, αλλά κι ένα υπερσύγχρονο στούντιο στον 20ο όροφο, που έχει δημιουργηθεί για να συμβάλλει στην καλύτερη φυσική και πνευματική σας κατάσταση με personal trainers που είναι σε θέση να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Τώρα, έχετε έναν παραπάνω λόγο για να ταξιδέψετε στο μαγευτικό Άμστερνταμ. Το QO Hotel!

INFO


QO AMSTERDAM
T. +31 (0)20 220 56 50
E. [email protected]
www.qo-amsterdam.com

Tags from the story
,
0 replies on “Καλωσήρθατε στο QO Hotel στο Άμστερνταμ!”