5 νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στο 2021

© NoMad London

Το 2020 είδαμε το ένα ξενοδοχείο μετά το άλλο να κλείνει, όμως το 2021 έρχεται με το εμβόλιο και την ελπίδα για περισσότερα ταξίδια και νέα ξεκινήματα. Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, αλλά η βιομηχανία φιλοξενίας είναι ήδη αρκετά αισιόδοξη ότι το 2021 θα ταξιδέψουμε ξανά! Ακολουθούν τα 5 νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Παρά τη μεγάλη κρίση που υπέστη η τουριστική βιομηχανία το 2020, λόγω της πανδημίας, αρκετά νέα ξενοδοχεία ετοιμάζονται να ανοίξουν τη νέα χρόνια και να υποδεχτούν τους πρώτους τους επισκέπτες. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 από αυτά που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας, όπως το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Aman και του Six Senses στη Νέα Υόρκη, αλλά και του NoMad που κάνει το διεθνές του ντεμπούτο στο Λονδίνο.

Αυτά είναι τα 5 νέα ξενοδοχεία που αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο 2021:

Kalesma, Μύκονος

Το όνομα αυτού του ξενοδοχείου σε καλεί από μόνο του να το επισκεφτείς. Αυτό το πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στον Ορνό και διαθέτει 25 σουίτες και 2 βίλες, που συμβαδίζουν με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Παρόλα αυτά, ο εσωτερικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται για τη λιτότητα και τα μινιμαλιστικά του στοιχεία.

© Kalesma

Aman, Νέα Υόρκη

Το Aman φτάνει στην 57η Οδό της Νέας Υόρκης, στο The Crown Building, ακριβώς την περίοδο που οι πρώτες κερασιές ανθίζουν στο Central Park. Το ξενοδοχείο που έχουν αγαπήσει celebrities και επαγγελματίες ταξιδιώτες και είναι γνωστό για τον σύγχρονο σχεδιασμό του με την ξεχωριστή ασιατική επιρροή, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη άνοιξη. Φυσικά, οι σχεδιαστές του έχουν φροντίσει να εντάξουν σε αυτό και νεοϋορκέζικα στοιχεία, όπως είναι το jazz club και ένα τζάκι σε καθένα από τα δωμάτια του.

© SHVO

Διαβάστε ακόμη για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου, το Aman Tokyo!

NoMad, Λονδίνο

Το NoMad London βρίσκεται στο Covent Garden, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές του Λονδίνου, ακριβώς δίπλα από την Βασιλική Όπερα. Σχεδιάστηκε από τους Roman & Williams και στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο, που λειτουργούσε ως δικαστήριο και αστυνομικό τμήμα.

© NoMad London

Six Senses, Νέα Υόρκη

Ακόμη ένα πολυαναμενόμενο ξενοδοχείο που ανοίγει φέτος, είναι το πρώτο Six Senses στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Τοποθετημένο στο Μανχάταν, ανάμεσα στο Hudson River και το The High Line, το Six Senses θα καλύπτει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και θα διαθέτει δύο πύργους, ύψους 90 και 120 μέτρων. Παράλληλα, θα διαθέτει μεταξύ άλλων και ένα τεραστίων διαστάσεων spa, μια εξίσου τεράστια πισίνα, αλλά και fitness studios για τα οποία ο όμιλος είναι κυρίως γνωστός.

© dbox

Paradero Todos Santos, Μεξικό

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ίσως το κατάλληλο για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μέσα στο 2021, αλλά ταυτόχρονα να κρατήσουν και τις αποστάσεις ασφαλείας, καθώς η διαμονή στο Paradero Todos Santos υπόσχεται μια εμπειρία κοντά στη γη και στη φύση. Βρίσκεται στο Los Cabos, μια απομονωμένη αγροτική περιοχή και έτσι το ξενοδοχείο περιβάλλεται από τεράστιες εκτάσεις γης, όπου μεταξύ άλλων καλλιεργούνται και πιπεριές τσίλι.

© Paradero Hotels

Tags from the story
0 replies on “5 νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στο 2021”