Διεθνής διάκριση για το Kenshō Psarou στα βραβεία «World Travel Awards 2019»!

Kenshō Psarou στη Μύκονο

Διεθνής διάκριση για το πεντάστερο Kenshō Psarou στη Μύκονο, καθώς απέσπασε το βραβείο “Greece’s Leading Boutique Hotel” στα βραβεία World Travel Awards 2019 ή αλλιώς τα «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας», που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Ιουνίου, στη Μαδέρα της Πορτογαλίας.

Τα WTA είναι τα σημαντικότερα βραβεία στη βιομηχανία του τουρισμού, τα οποία κάθε χρόνο απ’ το 1993 αναδεικνύουν τους κορυφαίους νικητές σε όλους τους τομείς του κλάδου. Στην ειδική τελετή που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στη Μαδέρα, η Ελλάδα απέσπασε πολυάριθμες διακρίσεις, με το Kenshō Psarou να βραβεύεται ως το “Greece’s Leading Boutique Hotel 2019”.

Το μοναδικό αυτό πεντάστερο ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Ιούλιο του 2018, κι αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στα Kenshō Boutique Hotels & Suites. Διαθέτει 30 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ο σχεδιασμός των οποίων βασίστηκε στο σύγχρονο design και την αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν είτε εξωτερικό τζακούζι είτε ιδιωτικές πισίνες, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων και τα υπέροχα πιάτα του βραβευμένου εστιατορίου του Kenshō Psarou δίπλα στην πισίνα και την κοσμική παραλία της Ψαρούς.

Σε ανακοίνωση του ξενοδοχείου αναφέρεται ότι: «Περήφανα ανακοινώνουμε ότι το Kenshō Psarou βραβεύτηκε με το “Greece’s Leading Boutique Hotel”, στα φετινά World Travel Awards. Αυτή η διάκριση αντανακλά τη δέσμευσή μας να θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας. Με τη συνεχή υποστήριξή σας, εγγυόμαστε ότι κάθε επισκέπτης έχει μια μοναδική εμπειρία».

www.kenshomykonos.com

Tags from the story
0 replies on “Διεθνής διάκριση για το Kenshō Psarou στα βραβεία «World Travel Awards 2019»!”