Aποσκεύες: Οι πιο κομψές λύσεις αποσκευών για το καλοκαίρι και πώς να τις επιλέξετε

Όταν πρόκειται να ετοιμάσετε τις βαλίτσες για ένα μακρινό ταξίδι, υπάρχουν πάντα πολλοί παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου. Έπειτα, έρχεται το μέσο στο οποίο θα αποθηκεύσετε όλο τον ταξιδιωτικό σας εξοπλισμό – και όταν πρόκειται για αυτό το τμήμα, το μέγεθος έχει πραγματικά σημασία. Εάν επιλέξετε κάτι που είναι λίγο πολύ μεγάλο, τότε μπορεί να βρεθείτε να κουβαλάτε περιττό, υπερβολικό βάρος. Ωστόσο, με κάτι πολύ μικρό, κινδυνεύετε να αφήσετε σημαντικά πράγματα για εσάς εκτός. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε ποια υλικά ταιριάζουν καλύτερα στον προορισμό στον οποίο θα φτάσετε. Μια ελαφριά βαλίτσα μπορεί να είναι εξαιρετική για ζεστούς προορισμούς, ωστόσο σε αντίξοες συνθήκες μπορεί να μην αντέξει.

Εδώ ερχόμαστε εμείς για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια τσάντα ή βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο θα σας ταιριάζει καλύτερα…Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω τα καλύτερα και είμαστε εδώ για να σας τα παρουσιάσουμε.

Για το citybreak του Σαββατοκύριακου…

Εάν οι αστικές αποδράσεις διάρκειας τριών ή τεσσάρων ημερών σε μέρη όπως η Μαδρίτη, το Μιλάνο ή το Μόναχο σας συναρπάζουν και το μόνο που επιλέγετε να πάρετε μαζί σας είναι απλά μπλουζάκια, slim-fit chinos και μερικά για pintxo-hopping ή late-night digestivos – επομένως, γενικά, ο υπερβολικός χώρος δεν είναι τόσο απαραίτητος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερο να αποφύγετε μια μεγάλη βαλίτσα που είναι επιβλητική ή πολύ βαρύ (και αναπόφευκτα θα επιφέρει περιττές χρεώσεις, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία).

Η καλύτερη επιλογή λοιπόν είναι ένας μικρός σάκος, ο οποίος προσδίδει ευελιξία. Το σχέδιο jet-black του Charles Laurie θα συνδυαστεί με οποιοδήποτε σύνολο φοράτε (απλώς σημειώστε ότι είναι κατά παραγγελία και έχει χρόνο παράδοσης περίπου τεσσάρων εβδομάδων). Η δερμάτινη θήκη της Valextra έχει κοπεί επιδέξια στην Ιταλία και είναι διακοσμημένη σε μια πλούσια απόχρωση του μπορντό. Και το πραγματικό πλεονέκτημα για τη νάιλον τσάντα του Mismo είναι ότι τα δερμάτινα λουριά του αναπτύσσουν σιγά σιγά μια λαχταριστή πατίνα με την πάροδο του χρόνου – ένα χαρακτηριστικό που θα λειτουργήσει ως απόδειξη μιας ζωής που ταξίδεψε καλά.

Για το ταξίδι εργασίας γρήγορης στάσης…

Όπως το Σαββατοκύριακο εκτός υπηρεσίας, τα ταξίδια εργασίας συχνά συνεπάγονται μόνο λίγες ημέρες στο εξωτερικό. Ωστόσο, θα σας κατευθύνουμε σε κάτι με πιο κατάλληλο, για να χωρέσουν καλύτερα τόσο τα επίσημα ρούχα όσο και τα ηλεκτρονικά σας είδη.

Σκεφτείτε τη χειραποσκευή του Away, η οποία, μάλλον βοηθητικά, επεκτείνεται επιπλέον 6 εκατοστά, εάν απαιτείται. Αν προτιμάτε κάτι πιο ρετρό αλλά με εκλεπτυσμένη αίσθηση, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα, πιο vintage, που θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

Για το καθαρό καταφύγιο στην εξοχή…

Με τις ορδές των τουριστών να συρρέουν πίσω στους μεγάλους προορισμούς, σκεφτείτε ένα σακ βουαγιάζ είτε πρόκειται για ένα αγροτικό τμήμα του Hampshire είτε για τους αμπελώνες του Stellenbosch και του Franschhoek. Για αυτό, θα σας προτείναμε να αποφύγετε τις αποσκευές με τροχούς, καθώς το να σέρνετε τις αποσκευές σε ξεχαρβαλωμένα μονοπάτια και πεζόδρομους δεν είναι ο καλύτερος ή ο πιο πρακτικός τρόπος για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε διακοπές. Επιλέξτε κάτι που θα ανταποκρίνεται στα συχνά καταιγιστικά στοιχεία της υπαίθρου και για να ταιριάζει με το βουκολικό περιβάλλον σας, δοκιμάστε κάτι σε πιο ανοιχτό, πιο φυσικό τόνο, όπως πράσινα, μπεζ και σκούρα καφέ.

Το Chapman’s Weekender αποτελείται από καμβά βρετανικής βαφής και κολλημένου καμβά, καθώς και μια εύχρηστη αδιάβροχη τσέπη στο ένα άκρο. Μια κλασική, κομψή επιλογή από δέρμα είναι πάντα ασφαλές, καθώς μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε εξοχικό περιβάλλον όσο και σε καταφύγια στην πόλη – και εκεί είναι που ο Bennett Winch κάνει μια ισχυρή υπόθεση.


Για τη μακρινή απόδραση…

Αν πετάξετε στην άλλη άκρη του κόσμου, μια μεγάλη βαλίτσα είναι αυτό που χρειάζεστε – κάτι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ρούχα 10-15 ημερών (και οποιαδήποτε αναμνηστικά) και αρκετά ανθεκτικό για να αντέξει το φορτίο . Αλλά ογκώδης και μεγάλος δεν σημαίνει απαραίτητα άκομψος, και οι παρακάτω επιλογές μας υπερέχουν τόσο σε χρησιμότητα όσο και σε στυλ.

Οι επιλογές μας περιλαμβάνουν τη Rimowa, της οποίας το χαρακτηριστικό αυλακωτό κέλυφος έχει γίνει κάπως εικονίδιο σχεδίασης. Globe-Trotter, για την ανάποδη, χρυσή εποχή του ταξιδιού του. και η FPM Milano, γνωστή για τα κελύφη αλουμινίου με βιομηχανική αίσθηση.

0 replies on “Aποσκεύες: Οι πιο κομψές λύσεις αποσκευών για το καλοκαίρι και πώς να τις επιλέξετε”