Πρώτο trailer για το «The Batman» με τον Robert Pattinson

Πρώτο trailer για το «The Batman»
© WB

Το πρώτο trailer για το «The Batman» με τον Robert Pattinson είναι επιτέλους εδώ και υπόσχεται ότι αυτή η εκδοχή του Matt Reeves θα είναι πιο σκοτεινή από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, το trailer παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης της DC, όπου ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Matt Reeves έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αναμένεται να δούμε στη νέα ταινία.

Στο δίλεπτο τρέιλερ που ακούμε το “Something in the Way” των Nirvana, βλέπουμε για πρώτη φορά εκτός απ’ τον Robert Pattinson ως «Σκοτεινό Ιππότη» (ο οποίος σε ένα στιγμιότυπο απαντά ότι είναι «η εκδίκηση») και τους Jeffrey Wright στον ρόλο του επιθεωρητή Gordon, τη Zoe Kravitz ως Catwoman και τον Paul Dano ως Riddler.

Δεν βλέπουμε στο πρώτο τρέιλερ, αλλά στην ταινία θα δούμε επίσης τον Colin Farrell να ερμηνεύει τον The Penguin, τον ρόλο που πριν από 25 χρόνια είχε παίξει ο εκπληκτικός Danny DeVito. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει ακόμη τους John Turturro, Peter Sarsgaard και Andy Serkis.

Ακολουθεί το πρώτο trailer για το «The Batman» με τον Robert Pattinson, ενώ σημειώνεται ότι η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2021.

0 replies on “Πρώτο trailer για το «The Batman» με τον Robert Pattinson”