Ο όρος της βασίλισσας Ελισάβετ για να γίνει «κορίτσι» του James Bond

Ο όρος της βασίλισσας Ελισάβετ για να γίνει «κορίτσι» του James Bond αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο cool είναι. Τελικά, δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νομίζαμε να πείσουν τη βασίλισσα να γίνει το Bond girl που είδαμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Κάποιος σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να πείσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να συμμετάσχει σε ένα σκετς δίπλα στον Daniel Craig, τον ηθοποιό που τα τελευταία χρόνια υποδύεται τον θρυλικό πράκτορα 007 και έτσι εμείς απολαύσαμε αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως μια απ’ τις πιο εντυπωσιακές τελετές έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο ξεκίνησαν με ένα βίντεο και δύο πρωταγωνιστές. Δύο πρωταγωνιστές ιδιαίτερα αγαπητούς: Τον Daniel Craig στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα James Bond και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο πρώτος συνόδευσε την Αυτού Μεγαλειότητα στον χώρο των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους δυο τους να φτάνουν στο στάδιο «πέφτοντας» με αλεξίπτωτο.

Πώς είπε το «ναι» η βασίλισσα Ελισάβετ; Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόμασταν οι περισσότεροι, καθώς χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά για να πει η βασίλισσα Ελισάβετ το ναι, αλλά και ένας μοναδικός όρος που ζήτησε και αποδεικνύει ότι ακόμη κι αυτή είναι θαυμάστρια του Mr Bond.

Την αποκάλυψη έκανε η επί 25 χρόνια προσωπική βοηθός, ενδυματολόγος και καλή φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ, Angela Kelly, η οποία αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει το βιβλίο της με τίτλο The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe (Η άλλη πλευρά του νομίσματος: Η βασίλισσα, η ενδυματολόγος και η γκαρνταρόμπα).

Η Kelly σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello αποκάλυψε ότι ήταν παρούσα κατά την πρώτη συνάντηση της βασίλισσας με τον σκηνοθέτη Danny Boyle, ο οποίος είχε αναλάβει και την τελετή έναρξης των Αγώνων.

Όταν η Kelly μετέφερε την ιδέα του Boyle στη βασίλισσα εκείνη την βρήκε διασκεδαστική και αμέσως συμφώνησε. Παρόλα αυτά, ο μόνος όρος που έθεσε ήταν ο ρόλος της να έχει «λόγια». Σύμφωνα με την Kelly, η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε ότι: «Θα πρέπει να πω κάτι, γιατί εν τέλει, ο James Bond έρχεται να με σώσει».

Η έμπιστη φίλη της βασίλισσας ανέφερε ακόμη ότι όταν την ρώτησαν εάν ήθελε να πει «Good evening, James» ή «Good evening, Mr Bond», η Ελισάβετ επέλεξε το δεύτερο, καθώς η ίδια έχει δει και είναι θαυμάστρια των ταινιών του αγαπημένου πράκτορα.

Τέλος, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το βιβλίο της Angela Kelly θα περιγράφει μία «άλλη» βασίλισσα και όχι αυτή που τηρεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο, αλλά και στιγμές της που μέχρι σήμερα δεν είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Tags from the story
0 replies on “Ο όρος της βασίλισσας Ελισάβετ για να γίνει «κορίτσι» του James Bond”