Τα νέα noise cancelling AirPods Pro της Apple

AirPods Pro
© Apple

Μετά από αρκετές εβδομάδες φημολογιών, η Apple επιτέλους παρουσίασε τη νέα γενιά των AirPods, τα AirPods Pro, τα οποία δεν αντικαθιστούν τα κλασικά -πλέον- ακουστικά της εταιρείας, αλλά αποτελούν την εξελιγμένη έκδοσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κύριες διαφορές που εντοπίζουμε στα AirPods Pro συγκριτικά με τα AirPods, είναι στον σχεδιασμό τους, στην ανθεκτικότητά τους στο νερό και στο γεγονός ότι έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου και noise cancellation.

AirPods Pro με νέο σχεδιασμό

Για πρώτη φορά, απ’ όταν τα πρωτογνωρίσαμε το 2016, η Apple αποφάσισε ν’ αλλάξει τον σχεδιασμό των δημοφιλών ακουστικών της. Ειδικότερα, τα νέα earbuds έρχονται με ελαστικά tips σιλικόνης σε τρία μεγέθη, τα οποία προσφέρουν καλύτερη σφράγιση και σταθερότητα στο αυτί, αλλά και ένα σύστημα εξαερισμού που εξασφαλίζει ότι τα ακουστικά θα είναι άνετα όταν τα χρησιμοποιείς.

Νoise cancellation

Η Apple στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το noise cancellation στα νέα της ακουστικά λειτουργεί με δύο μικρόφωνα, ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό. Συγκεκριμένα, το πρώτο βρίσκει τον ήχο μέσα στο αυτί και αυτομάτως ρυθμίζει το noise cancellation για το κάθε αυτί ξεχωριστά, ενώ το δεύτερο βρίσκει τους εξωτερικούς θορύβους και δημιουργεί ένα αντίστροφο ηχητικό σήμα που ακυρώνει το προηγούμενο.

Παράλληλα, τα νέα AirPods Pro διαθέτουν ακόμη μια λειτουργία το Transparency, η οποία σε αφήνει να ακούς ορισμένους εξωτερικούς ήχους, όπως είναι για παράδειγμα ο ήχος ενός αυτοκινήτου που πλησιάζει ή μια ανακοίνωση στο αεροδρόμια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

© Apple

Είναι αδιάβροχα

Σχεδιασμένα για να τα έχεις πάντα μαζί σου, τα AirPods Pro είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικά για όσους θέλουν να τα χρησιμοποιούν κατά τη γυμναστική τους. Σημειώνεται ότι αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να τα χρησιμοποιήσει κατά την κολύμβηση. Ωστόσο, στο εξωτερικό τους διαθέτουν ένα μικρόφωνο κάτω από ένα ειδικό πλέγμα, το οποίο βελτιώνει τον ήχο στις κλήσεις όταν επικρατούν ισχυροί άνεμοι.

Μπαταρία

Προσφέρουν 4,5 ώρες συνεχόμενης ακρόασης με noise cancellation, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι 5 λεπτά στη θήκη τους αρκούν για να σου χαρίσουν μία ώρα αναπαραγωγής. Η θήκη υποστηρίζει και την ασύρματη φόρτιση, ενώ φορτίζει τα ακουστικά για 24 ώρες ακρόασης και 18 ώρες ομιλίας.

© Apple

Τα AirPods Pro είναι διαθέσιμα μόνο σε λευκό χρώμα απ’ τις 30 Οκτωβρίου και η τιμή τους ανέρχεται στα 249 δολάρια.

Tags from the story
0 replies on “Τα νέα noise cancelling AirPods Pro της Apple”