“Piu Sette” ή αλλιώς περισσότερο Epta 7 για τους λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας

Epta 7-Piu Sette: Ο Όμιλος Τραστέλη επανασυστήνει την ιταλική κουζίνα στο Αθηναϊκό κοινό. Με συνεχιστή τον Δαμιανό οι ιταλικές συνταγές και γευστικές προτάσεις του εστιατορίου είναι βασισμένες στα signature πιάτα του Fabrizio Bulliani.

“Piu Sette” ή αλλιώς περισσότερο Epta 7 για τους λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας στην καρδιά της Αθήνας. Στο γνωστό, αγαπημένο σημείο και στο ίδιο εμβληματικό κτήριο των οδών Ερμού και Άστιγγος, όπου πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, το εστιατόριο Epta 7 υποδέχεται τους φίλους του και φέτος το φθινόπωρο, με ανανεωμένο concept από τον Όμιλο Τραστέλη.

Στεγασμένο σε ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά κτήρια της Αθήνας, το Epta 7 προσκαλεί τους επισκέπτες του σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τη chic ιταλική αισθητική, όπου οι γήινες αποχρώσεις και οι διακριτικές μοντέρνες λεπτομέρειες εναρμονίζονται με τον urban χαρακτήρα της πόλης. Λιτή πολυτέλεια και φιλόξενη διάθεση πρωταγωνιστούν, ενώ τα αρχαιολογικά ευρήματα στο κάτω επίπεδο προσελκύουν το ενδιαφέρον κάνοντας αισθητή την παρουσία τους μέσα από το γυάλινο πάτωμα. Το εντυπωσιακό μοναστηριακό τραπέζι και η σιδερένια κάβα, πλήρως ενημερωμένη με ετικέτες από τον ιταλικό αμπελώνα, συμπληρώνουν το σκηνικό εξασφαλίζοντας μια ατμοσφαιρική εμπειρία.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, ο Όμιλος Τραστέλη υπογράφει το νέο concept του Epta 7, και συστήνει στην πρωτεύουσα τη νοστιμότερη εκδοχή των ιταλικών γεύσεων. Αναλαμβάνοντας την επιμέλεια του μενού και της κάβας, η οποία περιλαμβάνει ετικέτες από τον ιταλικό αλλά και τον ελληνικό αμπελώνα, και με την εγγύηση της άψογης εξυπηρέτησης, υπόσχεται μια high-end γαστριμαργική εμπειρία.

Το ταξίδι στην Ιταλία ξεκινά με all-time classic ορεκτικά, όπως το Vitello Tonnato με μοσχάρι γάλακτος, η πάντα αγαπημένη Caprese και το Salmone Marinato με λαχανικά και μουστάρδα αχλαδιού – ο ιδανικός γευστικός συνδυασμός. Φρέσκες εποχικές σαλάτες όπως το Carciofi με αγκινάρα καρπάτσιο ή η Nicoise με φρέσκα λαχανικά και τόνο δίνουν τη σκυτάλη σε χειροποίητα ζυμαρικά με πιο χαρακτηριστικά την παραδοσιακή Carbonara, τα Cornetti Della Signora Giulia και τα Garganelli με φρέσκο λουκάνικο Τοσκάνης.

Από τις προτάσεις ξεχωρίζουν επίσης η Cotoletta Alla Milanese από μοσχάρι γάλακτος και το ζουμερό Branzino, φιλέτο λαβράκι. Το λαχταριστό Ab-Fab και το Semifreddo αποτελούν μερικά μόνο από τα επιδόρπια που ολοκληρώνουν αρμονικά το γεύμα!

Παράδοση και καινοτομία συναντώνται σε ένα από τα πιο αυθεντικά spots της Αθήνας και σας περιμένουν να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο ιταλικών γεύσεων.

INFO


Διεύθυνση: Ερμού 119 – Άστιγγος 10, Αθήνα
Ανοιχτά: Δευτέρα – Σάββατο, 19:00-00:30
Tηλ. κρατήσεων: 210 3212010

Tags from the story

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *