Αυτά είναι τα πιο πολυτελή σοκολατένια πασχαλινά αυγά για το 2019!

σοκολατένια πασχαλινά αυγά
© Foodism

Το Πάσχα είναι μια θρησκευτική εορτή, η οποία έχει και αυτή μια σειρά από παραδόσεις, μία εκ των οποίων είναι και τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά. Αυτά που αγοράζουμε συνήθως για τα βαφτιστήρια μαζί με τις λαμπάδες τους ή αυτά που αγοράζουμε και για εμάς τους ίδιους.

Η σοκολάτα όμως είναι κι αυτή μια μορφή πολυτέλειας και έτσι όσοι ψάχνουν ένα ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή είναι περίεργοι να μάθουν πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα σοκολατένιο αυγό, το Men’s Arena παρουσιάζει την επιλογή του για τα πιο πολυτελή και ακριβά σοκολατένια πασχαλινά αυγά για το 2019!

Le Chocolat Alain Ducasse

Το μοναδικό αυτό σοκολατένιο πασχαλινό αυγό του Alain Ducasse ονομάζεται The Turned Easter Egg, και πρόκειται για μια αυθεντική δημιουργία του Γάλλου graphic designer Pierre Tachon. Είναι σοκολατένιο αυγό ή έργο τέχνης;

€47.00, www.lechocolat-alainducasse.com

Charbonnel et Walker

Αυτό το σοκολατένιο πασχαλινό αυγό του Charbonnel et Walker είναι γεμιστό από πραλίνες και είναι το ιδανικό δώρο για τους ενήλικες που βαθιά μέσα τους νιώθουν ακόμη παιδιά!

€53.83, www.harrods.com

Venchi

Ένα πασχαλινό αυγό του οίκου Venchi από μαύρη σοκολάτα και γέμιση στο εσωτερικό του από τραγανά και ψιλοκομμένα σμέουρα, σε ένα gourmet πείραμα αφιερωμένο στα φρούτα του δάσους.

£55.00, uk.venchi.com

Hotel Chocolat Champagne

Θέλεις να εντυπωσιάσεις έναν δικό σου αγαπημένο αυτές τις γιορτές; Το πασχαλινό αυγό του οίκου Hotel Chocolat, το οποίο είναι γεμιστό από τρούφες με Mercier Champagne, είναι αυτό που ψάχνεις!

£18.50, www.johnlewis.com

Thorntons

Αυτό το αυγό λέγεται Marvellous Magnificent και είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τα προσωποποιημένα δώρα, ενώ η τιμή του κυμαίνεται σε αρκετά λογικά πλαίσια καθώς πλέον μπορείς να το αγοράσεις έναντι 10 βρετανικών λιρών.

www.thorntons.co.uk

Neuhaus

Ποιος είπε ότι τα πασχαλινά αυγά θα πρέπει να είναι πάντα αυγά; Το παστέλ κουτί σε σχήμα αυγού του Neuhaus είναι γεμάτο από πραλίνες σε λευκή, μαύρη και σοκολάτα γάλακτος.

€48.00, www.selfridges.com

Pierre Marcolini

Δεν είναι ούτε κι αυτό ένα πασχαλινό αυγό, αλλά ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή την πασχαλινή δημιουργία του Pierre Marcolini. Το The Magician’s Hat, είναι ένα μαγικό σοκολατένιο καπέλο απ’ το οποίο εξέχει ένα λαγουδάκι. Το καπέλο είναι από μαύρη σοκολάτα και το λαγουδάκι στο εσωτερικό του από λευκή, ενώ 45 ακόμη μικρά σοκολατένια αυγά περιμένουν στη σειρά τους για να εμφανιστούν.

€89.00, eu.marcolini.com

Bettys

Θυμάσαι που σε ρωτήσαμε πόσο ακριβό νομίζεις ότι μπορεί να είναι ένα πασχαλινό αυγό; Η απάντηση είναι 495 βρετανικές λίρες, δηλαδή περίπου 571 ευρώ! Πρόκειται για ένα έργο τέχνης στην κυριολεξία και η δημιουργία αυτού του πασχαλινού αυγού αποτελεί μια ετήσια παράδοση του οίκου Bettys. Είναι ένα σοκολατένιο αυγό που στο εσωτερικό του έχει κι άλλο αυγό, ενώ είναι διακοσμημένο με τέτοια λεπτομέρεια που λυπάσαι να το καταναλώσεις. Για τη δημιουργία του χρειάστηκαν πάνω από πέντε κιλά ελβετική σοκολάτα Grand Cru.

£495.00, www.bettys.co.uk

Tags from the story
0 replies on “Αυτά είναι τα πιο πολυτελή σοκολατένια πασχαλινά αυγά για το 2019!”