Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ένας ουρανός… με αστέρια!

Πραγματικά κυριολεκτούμε, γιατί η νέα ιδέα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα μας μαγέψει με αστέρια στην οθόνη και κάτω από τον ανοιχτό ουρανό! Και ας δούμε τι συμβαίνει…

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το GB Pool του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία διοργανώνει το «Pool Your Cinema», στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, ανοίγοντας τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας.

Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Το GB Pool του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μετατρέπεται σε θερινό σινεμά.

Θέαμα συνοδεία εδεσμάτων

Σε αυτό το σενάριο, η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, αφού ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό σας καθώς εσείς χαλαρώνετε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας.

Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Η έναρξη έγινε την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου Casablanca.

Προβολές: ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα Προσέλευσης: 21.15
Ώρα Έναρξης: 21.30

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στη διεύθυνση: https://www.grandebretagnestore.com και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ


Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302103330000
www.grandebretagnestore.com

0 replies on “Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ένας ουρανός… με αστέρια!”