Το «The Bodyguard» επιστρέφει στο Hollywood

Το Χόλιγουντ προσπαθεί να «φανταστεί ξανά» το ρομαντικό δράμα «The Bodyguard» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992. Είναι πιθανό να θυμάστε την ταινία λόγω του πασίγνωστου soundtrack της! Φυσικά μιλάμε για το «I Will Always Love You»!

Με συμπρωταγωνιστές και εραστές, τους Kevin Costner και τη Whitney Houston , το μελόδραμα αποδείχθηκε ένα πλεονέκτημα για την ήδη ακμάζουσα καριέρα της Houston.Έτσι, η ταινία μετατράπηκε αργότερα σε μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το τραγούδι της βασισμένο εξ ολοκλήρου στο ρεπερτόριο της Houston.

Tο ριμέικ του «The Bodyguard» δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει το καστ του, αν και ζευγάρια όπως «Chris Hemsworth και Tessa Thompson» και «Channing Tatum and Cardi B» φέρεται να έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια για να ακολουθήσουν τα βήματα του Costner και της Houston.

Ωστόσο, υπάρχει κάποιος λόγος για να είσαι ελπιδοφόρος: Το ριμέικ λαμβάνει σενάριο από τον Matthew López, τον υποψήφιο για τον θεατρικό συγγραφέα της κληρονομιάς, μια παράσταση που του χάρισε τόσο το βραβείο Olivier όσο και το βραβείο Drama Desk, μεταξύ άλλων. Εργάζεται επίσης σε ένα ριμέικ της Marilyn Monroe με τίτλο Some Like It Hot και μια κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος Leading Men, που εξιστορεί τη σχέση μεταξύ του θεατρικού συγγραφέα Tennessee Williams και του συντρόφου του Frank Merlo.

Σαφώς, ο López δεν ντρέπεται να επιλέξει έργα υψηλού προφίλ, αν και η εύρεση ενός ικανού τραγουδιστή για ένα soundtrack όπως το The Bodyguard θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Φαίνεται πολύ δύσκολο έως και απίθανο να μπορεί μια σύγχρονη ντίβα να φτάσει στη μαγνητική δύναμη της Houston – και, ειδικότερα, στη φωνή της – αλλά και πάλι, πώς θα το μπορούμε να τι ξέρουμε πριν καν το δούμε;

0 replies on “Το «The Bodyguard» επιστρέφει στο Hollywood”