Νέα Omega Nato Straps πάνω στην ώρα για το Καλοκαίρι

Νato straps

Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά κάθε σύγχρονου ρολογιού OMEGA είναι η δυνατότητα να το προσωποποιούμε με διάφορες επιλογές από τη συλλογή των NATO straps προσφέρει η μάρκα. Τώρα, πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι, προστίθενται άλλα έξι νέα στιλ στη συλλογή, που προσφέρουν περισσότερο χρώμα και χαρακτήρα στα ρολόγια μας.

Καθένα από τα καινούργια straps έχει δημιουργηθεί με το σχέδιο των 3 ριγών σε δύο τόνους αντίθεσης. Είναι φωτεινοί συνδυασμοί για να ταιριάζουν στο στιλ της παραλίας αλλά διατίθενται και πιο απαλοί χρωματικά συνδυασμοί για πιο αστικές εμφανίσεις. Όπως πάντα, η ευκολία στην τοποθέτηση και αλλαγή τους σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάζουμε το look του ρολογιού μας όσο συχνά θα θέλαμε και για όποια περίσταση επιλέγουμε να εμφανιστούμε!

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό που προσδίδει στα λουράκια ΝΑΤΟ την και την τυπική σφραγίδα της OMEGA. Συντηρώντας τη δέσμευση της μάρκας στην υψηλή ποιότητα, τα λουράκια είναι φτιαγμένα από νάιλον υλικό πολυαμίδης, γνωστό για την αντοχή και την ανθεκτικότητά του. Τα κουμπώματα ακριβείας από ανοξείδωτο ατσάλι και τα προσαρμοσμένα loops σταθεροποίησης, προσδίδουν διακριτικές πινελιές κομψότητας, ενώ η χαραγμένη σφραγίδα της OMEGA επάνω στο κούμπωμα προσφέρει την αδιαμφισβήτητη σύνδεση του προϊόντος με τη γνωστή Ελβετική Ωρολογοποιία.

Τα έξι νέα λουράκια NATO, έχουν ήδη προστεθεί στη διάσημη συλλογή της OMEGA και οι οπαδοί της μάρκας μπορούν να επισκεφτούν ηλεκτρονικά το https://nato.omegawatches.com/en, όπου μπορούν εικονικά να παίξουν με τους συνδυασμούς ρολογιών και straps μέχρι να βρουν τον ιδανικό τους συνδυασμό. Με σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές, η μόνη δυσκολία πια θα είναι να διαλέξουν μόνο ένα.

Tags from the story
0 replies on “Νέα Omega Nato Straps πάνω στην ώρα για το Καλοκαίρι”