Apple:Τα αξεσουάρ που πρέπει κανείς να έχει στο γραφείο του σπιτιού του

Σε ένα γραφείο στο σπίτι, όπου οι περισπασμοί είναι παντού, η παραγωγικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τον ρυθμό εργασίας σας φέτος, βρήκαμε ένα γραφείο γεμάτο από τα καλύτερα doodah, gadget και gizmos για να βελτιώσετε τον χώρο εργασίας σας. Από ένα έξυπνο ηχείο έως μια βάση φορητού υπολογιστή, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να έχει ένας κανείς στο γραφείο του σπιτιού του…

Carl Friedrik ‘The Charging Tray’

Ας φορτίσουμε απευθείας — με αυτόν τον ηλεκτρικά κομψό δίσκο από τη σουηδική μάρκα Carl Friedrik. Ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός φόρμας και λειτουργίας, ο δίσκος μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή με συμβατότητα Qi, είναι φινιρισμένος με πολυτελές λείο δέρμα Vachetta (μας αρέσει το χρώμα «σοκολάτα») και διαθέτει βάση από βουρτσισμένο αλουμίνιο για να διατηρεί ασφαλή όλα τα gadget και τα μπιχλιμπίδια της επιφάνειας εργασίας σας.

Βρείτε το εδώ

Sonos ‘One’ Smart Speaker

Μπορεί να μην έχει τα κομψά σχεδιαστικά διαπιστευτήρια του παραπάνω φορτιστή, αλλά αυτό το πανίσχυρο έξυπνο ηχείο της Sonos είναι άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στη ρύθμιση της επιφάνειας εργασίας σας. Συμπαγές, καθαρό και ανεπτυγμένο με τον συντονισμό Trueplay, έχει τη λειτουργικότητα να τρέχει τόσο το Amazon Alexa όσο και το Google Assistant.

Βρείτε το εδώ

Opal C1 DSLR Webcam

Καθώς η εργασία από το σπίτι έχει καθιερωθεί και έχει γίνει πλέον η νέα μας καθημερινότητα, ήρθε η ώρα να φέρετε στο επίκεντρο κάθε απαραίτητο γραφείο στο σπίτι — αρχής γενομένης από αυτή τη συνάντηση Zoom που είναι απαραίτητη. μια καλή κάμερα web. Από το Opal, αυτή η επιλογή είναι λίγο καλύτερη από την «καλή» — με αισθητήρα Sony 7,8 mm, 4K και μεγαλύτερη από 5 φορές την ανάλυση μιας κανονικής κάμερας.

Βρείτε το εδώ

Ember Smart Coffee Mug

Σχεδιασμένη για να διατηρεί την ακριβή θερμοκρασία κατανάλωσης, η έξυπνη κούπα Ember’s θα κρατήσει τον καφέ σας ζεστό για 90 λεπτά. Με ενσωματωμένη μπαταρία, έξυπνη ένδειξη LED και λειτουργία αυτόματης αναστολής λειτουργίας, είναι ιδανικό για ημέρες με προθεσμία.

Βρείτε την εδώ

Oakywood Wooden Laptop Stand

Ένα ακόμα νέο gadget που θα μας λύσει τα χέρι είναι το παραπάνω stand από την Oakywood. Αυτή η βάση φορητού υπολογιστή είναι εργονομική και φιλική προς το περιβάλλον.

Βρείτε την εδώ

Montblanc Augmented Paper

Αν και το «Augmented Paper» της Montblanc κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια, παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο γραφείο. Λαμβάνοντας την παραδοσιακή τέχνη της γραφής στον ψηφιακό κόσμο, η εφαρμογή Montblanc Hub μπορεί να ψηφιοποιήσει, να συγχρονίσει και να οργανώσει τυχόν σημειώσεις που κάνετε σε αυτό το σημειωματάριο με ανάγλυφο δέρμα.

Βρείτε το εδώ

Ettinger Square Valet Tray

Μπορεί να μην έχει την πρωτοποριακή τεχνολογία ενός ασύρματου φορτιστή ή του φορητού υπολογιστή Montblanc παραπάνω, αλλά αυτός το organizer θα κρατά πάντα τακτοποιημένα τα κλειδιά, τα στυλό, τα νομίσματα και τα αμέτρητα άλλα μπιχλιμπίδια σας — ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε πιο σημαντικά θέματα.

Βρείτε το εδώ

Dyson ‘Cool Me’ Purifying Fan

Αν κάτι μας λείπει από τα γραφεία, αυτό είναι ο κλιματισμός. Ευτυχώς, ο καινοτόμος επιτραπέζιος ανεμιστήρας της Dyson προβάλλει αέρα ψύξης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Core Flow™.

Βρείτε το εδώ

Apple Magic Trackpad

Ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, το «Magic Trackpad» της Apple είναι μια κομψή, εξελιγμένη εναλλακτική του παραδοσιακού ποντικιού υπολογιστή σας. Το μοντέλο τελευταίας γενιάς διαθέτει μεγάλη γυάλινη επιφάνεια από άκρη σε άκρη, κάνοντας την κύλιση και το σάρωση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο παραγωγική και άνετη από ποτέ.

Βρείτε το εδώ

Oakywood Headphone Stand

Αυτή η βάση Oakywood θα σας δώσει ένα μέρος για να κρεμάσετε τα ακουστικά σας με προσεγμένο, κομψό στυλ. Και, όπως κάθε άλλο προϊόν της μάρκας, είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά.

Βρείτε την εδώ

Tags from the story
,
0 replies on “Apple:Τα αξεσουάρ που πρέπει κανείς να έχει στο γραφείο του σπιτιού του”