10+1 Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που βρίσκονται σε όλες τις παιδικές λίστες

Έτσι, με τις διαφημίσεις παιχνιδιών να έχουν ξεκινήσει για τα καλά στις τηλεοράσεις σας, το μόνο πράγμα που θα είναι στο μυαλό σας για αυτόν και τον επόμενο μήνα είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα, και κυρίως τα δώρα για τα παιδιά σας. Με τους διαδρόμους παιχνιδιών γεμάτους με μια σχεδόν τρομακτική ποικιλία επιλογών, έχουμε καθαρίσει αυτά τα ράφια και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι έχουμε μια λίστα με χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ήταν ευχάριστο για όλους να τα βρουν κάτω από το δέντρο τους.

1. MAGIC MIXIES

Το φαινόμενο των παιχνιδιών που πρέπει να κάνεις unboxing έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα από τότε που κυκλοφόρησε ένα γιγάντιο αυγό που ονομάζεται Hatchimal πριν από μερικά χρόνια. Από τότε είχαμε κατοικίδια και στη συνέχεια, τέρατα από κλουβιά και ακόμη και ένα φορτηγό που σκάει από ένα κουτί. Τα Magic Mixies έχουν ένα καζάνι στο οποίο ρίχνετε όλα τα συστατικά που παρέχονται για να δημιουργήσετε ένα πλάσμα με βάση το φίλτρο. Έτσι, προσθέτοντας το Glitter Star, το Crystal Gem και το Magic Feather και μετά περνώντας το ραβδί από πάνω, η ομίχλη αρχίζει να ανεβαίνει και αρκετά σύντομα ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί. Πάνω από 50 ήχοι και αντιδράσεις έρχονται μέσα στο παιχνίδι – και, φυσικά, το πρόσθετο «ουάου» που θα κάνετε αναπόφευκτα όταν συμβούν όλα.

2. REAXION XPLODE

Σκεφτείτε το ράλι ντόμινο με αυτό το νέο σετ αντικειμένων τύπου πλακιδίων, τα οποία, με μεγαλύτερη άκρη, είναι πιο εύκολο να σταθούν όρθια (και επομένως λιγότερο απογοητευτικά για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας). Συνδέονται επίσης μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μεγαλύτερες δομές και, σε αυτό το σετ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα spinner που ρυθμίσατε για να πάει και να χτυπήσει τα σχέδιά σας στο πάτωμα. Υπάρχουν πολλά άλλα σετ για να τα αγοράσουν και άλλα μέλη της οικογένειας, τα οποία προσθέτουν για να δημιουργήσουν μεγαλύτερες διαδρομές ράλι, ουρανοξύστες, κάστρα, η λίστα είναι ατελείωτη. Χτίστε, γκρεμίστε και πηγαίνετε ξανά.

Βρείτε το εδώ

3.PICTIONARY AIR: HARRY POTTER EDITION

Βρείτε το εδώ

4. TONIES

Απευθύνονται σε νεότερους ακροατές, αυτά τα κουτιά Tonie είναι τετράγωνα υψηλής αφής που προσφέρουν μόνο ήχο. Αφαιρώντας τη δράση της οθόνης, τα παιδιά εστιάζουν περισσότερο την προσοχή στην ιστορία που λέγεται. Από κλασικές ιστορίες όπως η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Πινόκιο μέχρι τους Clangers, τον Mr Bean και τον Shrek, υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που θέλουν να διηγηθούν οι Tonies. Τα σετ αποτελούν ένα αρκετά όμορφο δώρο και συνοδεύονται από ένα δημιουργικό Tonie στο οποίο μπορείτε να φορτώσετε το δικό σας περιεχόμενο.

Βρείτε το εδώ

5. LEGO APOLLO 11 LUNAR LANDER

Το περασμένο έτος πρέπει να εμφανίστηκαν περισσότερα νέα LEGO στην αγορά από ποτέ. Αυτό το σετ ξεχωρίζει, ωστόσο, καθώς έχουμε καταλάβει ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ανέβουμε στο διαστημόπλοιο του Bezos και θα θέλαμε κάτι σαν το διάστημα για να ικανοποιήσει τις υψηλές φιλοδοξίες μας. Είναι μια δύσκολη κατασκευή με πάνω από 1.000 κομμάτια, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχετε μείνει με ένα απίστευτα λεπτομερές αντικείμενο που τα παιδιά (οποιασδήποτε ηλικίας) θα ήταν μάλλον τρελαινόντουσαν. 

Βρείτε το εδώ

6. BUILD YOUR OWN MARBLE RUN

Αυτό το σετ παιχνιδιού 153 κομματιών χωρίζεται μαζί πριν ξεκινήσει η δράση. Είμαστε πολύ μεγάλοι θαυμαστές των εφέ knockdown σε στυλ ντόμινο ράλι και απολαμβάνουμε κάθε είδους μηχανές τύπου Rube Goldberg (σκεφτείτε το Mouse Trap), αλλά αυτό απλώς ξεπερνάει τα άλλα. Διασκεδαστικό και ιδανικό για όλες τις ηλικίες. 

Βρείτε το εδώ

7.PLAYMOBIL STAR TREK

Αξιοποιώντας το τελευταίο κύμα νοσταλγίας, η γερμανική εταιρεία παιχνιδιών έχει αρπάξει μια σειρά από άδειες – συγκεκριμένα The A-Team, Scooby-Doo και James Bond – αλλά το ξεχωριστό στοιχείο της πρέπει να είναι αυτό το USS Enterprise NCC-1701 με εντυπωσιακό μήκος 100 cm με φιγούρες του Captain Kirk, Spock, Uhura, McCoy, Sulu, Scotty και Chekov, έτοιμοι για τις παραγγελίες σας. Καθώς είναι γεμάτο με ενσωματωμένη τεχνολογία και gadget, μπορείτε, μέσω μιας εφαρμογής, να ελέγξετε μια δέσμη ηχητικών εφέ και φώτων γύρω από αυτό το εμβληματικό σκάφος για να μεταφέρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. 

Βρείτε το εδώ

8. MAGIC HAT

Πουληθήκαμε τη στιγμή που το κουνέλι έσκασε από το καπέλο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κόλπα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά όλων των ηλικιών εδώ, καθιστώντας το ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι, και τα περισσότερα από αυτά μπορούν να διδαχθούν σε τρία απλά βήματα. Τραβήξτε το κουνέλι από ένα άδειο καπέλο, κάντε τις κάρτες να μεγαλώσουν και να συρρικνωθούν, κάντε το ραβδί σας να επιπλέει στον αέρα, καθώς και κόλπα με σχοινί και ζάρια.

Βρείτε το εδώ

9. THE UPSIDE DOWN CHALLENGE GAME

Φορέστε τα περίεργα γυαλιά και ζήστε την αέναη θέα του περιβάλλοντός σας που θα μπορούσατε αν ήσασταν νυχτερίδα σε ηρεμία ή στο σημείο 180 μοιρών ενός περιστρεφόμενου σουβέρ. Αυτή η διασκέδαση για όλη την οικογένεια ανατρέπει τα πάντα στο κεφάλι της, τα γυαλιά αποτελούν μέρος ενός οικογενειακού παιχνιδιού με ένα παιχνίδι προκλήσεων με κάρτες που θα σας ζητήσει να κάνετε ζωγραφιές, να δοκιμάσετε high-fives και να ρίξετε νερό σε ένα φλιτζάνι – μόνο ένα απόσπασμα τις 100 και πλέον προκλήσεις που προτείνει το παιχνίδι. Φυσικά, σας παρακαλούμε να κάνετε freestyle και να δημιουργήσετε το δικό σας.

Βρείτε το εδώ

10. TINY TV SETS

Ένα πλήθος εμβληματικού τηλεοπτικού περιεχομένου φορτωμένο στα μικρότερα προστατευτικά γυαλιά του κόσμου. Από το South Park, το Family Guy and Friends μέχρι το Big Bang Theory, το Batman μέχρι το Back To The Future, κάθε σετ έχει πολλά αποσπάσματα περιεχομένου για μια γρήγορη επισκευή στην τηλεόραση. Κάθε ένα συνοδεύεται επίσης από ένα τηλεχειριστήριο, επομένως κανείς δεν χρειάζεται να σηκωθεί και να περπατήσει αρκετές ίντσες για να αλλάξει κανάλι.

Βρείτε το εδώ

11. LEGO SUPER MARIO 64 QUESTION MARK BLOCK

Με το κάστρο της Princess Peach και τρεις σκηνές από το κλασικό βιντεοπαιχνίδι Super Mario 64. Επιπλέον, δημιουργούνται κρυφά επίπεδα καθώς χτίζετε. Πιθανώς ένα από τα πιο ξεχωριστά, αξιόπιστα αντικείμενα που εκτίθενται σε αυτήν τη συλλογή, είναι περισσότερο ένα αντικείμενο τέχνης παρά ένα πραγματικό παιχνίδι, αλλά εσείς και τα παιδιά θα απολαύσετε την κατασκευή. Όλες οι σκηνές μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο πλαίσιο ερωτηματικών ή να αποκαλυφθούν για να παραμείνουν στην προβολή. Υπάρχει επίσης ένα κρυφό διαμέρισμα στο οποίο θα βρείτε το Bowser.

Βρείτε το εδώ

Tags from the story
,
0 replies on “10+1 Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που βρίσκονται σε όλες τις παιδικές λίστες”