Οι εργαζόμενοι της IWC προσφέρουν online διδασκαλία σε μαθητές σχολείου

IWC Time Well Shared

Στο πλαίσιο της πρόσφατα ανακοινωθείσας πρωτοβουλίας της, “TIME WELL SHARED”, η IWC Schaffhausen στηρίζει την υλοποίηση μιας ξεχωριστής εθελοντικής δράσης του προσωπικού της. Στον ελεύθερο χρόνο τους, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και σε εθελοντική βάση, οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν υποστηρικτική διδασκαλία επί βασικών μαθημάτων, όπως μαθηματικά και ξένες γλώσσες, σε μαθητές σχολείων. Στόχος είναι να υποστηρίξουν τόσο τα παιδιά που μελετούν στο σπίτι τους όσο και τους γονείς τους, λόγω της τρέχουσας κατάστασης που επικρατεί. Η δωρεάν online διδασκαλία θα υλοποιηθεί μέσω της διεθνούς εταιρείας Υπηρεσιών Διδασκαλίας, Good
Tutors Finder.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για κοινωνική προσφορά, η IWC αναβαθμίζει τις συνθήκες διαβίωσης των νέων εδώ και πολλά χρόνια. Με τα σχολεία σε πολλές χώρες να είναι πλέον κλειστά, πάρα πολλοί μαθητές μελετούν στο σπίτι τους και χρειάζονται υποστήριξη. Για τον λόγο αυτό, η IWC λανσάρει ένα προσωπικό, εθελοντικό πρόγραμμα ως μέρος της πρωτοβουλίας της, “TIME WELL SHARED”.

«Σαν μητέρα, γνωρίζω πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η σημερινή κατάσταση. Έτσι, θέλουμε να παροτρύνουμε τους εργαζόμενους μας να προσφέρουν online διδακτική υποστήριξη στον ελεύθερο τους χρόνο. Με αυτή την προσωπική, εθελοντική δέσμευση, επιθυμούμε να ισχυροποιήσουμε την υπόσχεση μας για κοινωνική συνεισφορά, όπως και να διασφαλίσουμε ότι κανένα παιδί δεν μένει πίσω, μειώνοντας παράλληλα το βάρος από τους γονείς τους,» σχολιάζει η Franziska Gsell, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και πρόεδρος της Επιτροπής Βιωσιμότητας της IWC Schaffhausen.

«Η εταιρεία Good Tutors Finder έχει δεσμευτεί να παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους στο μέγιστο δυνατό. Εκτός από τις αμειβόμενες υπηρεσίες κατ’ οίκον διδασκαλίας και εκμάθησης, έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με την IWC για να προσφέρουμε δωρεάν διδασκαλία σε παιδιά που ενδεχομένως να μην είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν κάτω από την παρούσα κατάσταση», σχολιάζει ο Chris Anicet, COO στην Good Tutors Finder.

Η GOOD TUTORS FINDER ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το προσωπικό της IWC που επιθυμεί να προσφέρει online διδασκαλία μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του σε ειδικό τμήμα της ιστοσελίδας της Good Tutors Finder. Οι μαθητές ή οι γονείς τους μπορούν να αναζητούν συνεδρίες διδασκαλίας στο: www.goodtutorsfinder.ch/iwc-time-wellshared, όπου μπορούν να κάνουν online εγγραφή. Σε πρώτη φάση, η δωρεάν υπηρεσία περιλαμβάνει την παροχή διδασκαλίας από τους υπαλλήλους της IWC σε μαθηματικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, γεωγραφία, γεωμετρία, γραφιστική και πληροφορική.

Η ιστοσελίδα για online εκμάθηση μέσω της Good Tutors Finder θα είναι αρχικά διαθέσιμη στα Αγγλικά, ενώ σχεδιάζεται η χρήση και άλλων γλωσσών μελλοντικά. Η γκάμα των θεμάτων μπορεί να προσαρμόζεται ώστε να καλύπτει τη ζήτηση, ανά πάσα στιγμή. Για όλες τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία “TIME WELL SHARED” και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.iwc.com/en/articles/journal/iwc-news-events.html και www.savethechildren.ch/timewellshared.

Tags from the story
0 replies on “Οι εργαζόμενοι της IWC προσφέρουν online διδασκαλία σε μαθητές σχολείου”