Τα νέα ρολόγια της Panerai για το 2020

Panerai

Αυτά είναι τα νέα ρολόγια της Panerai για το 2020, τα οποία παρουσιάστηκαν κατά την έκθεση Watches & Wonders που φέτος λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας, το Σάββατο 25 Απριλίου.

Luminor Marina DMLS 44 mm

Φέτος, η Panerai γιορτάζει 70 χρόνια απ’ την πρώτη χρήση της φωσφορίζουσας ουσίας Luminor, παρουσιάζοντας τρεις διαφορετικές εκδοχές περιορισμένης έκδοσης του Luminor Marina. Όλα διαθέτουν κάσα 44 mm και είναι εφοδιασμένα με το Super-Luminova X1. Η DMLS εκδοχή διαθέτει κάσα από τιτάνιο, ένα εντυπωσιακό μπλε καντράν και ζυγίζει μόλις 100 γρ. Η εγγύηση του διαρκεί 70 χρόνια, ενώ καθεμία απ’ τις τρεις εκδοχές θα κυκλοφορήσει σε 270 κομμάτια.

Luminor Luna Rossa GMT

Αυτό το ρολόι επιβεβαιώνει την αποκλειστική συνεργασία της Panerai και της Luna Rossa και αντλεί στοιχεία απ’ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο αγωνιστικό γιοτ AC75. Διαθέτει κάσα 44 mm από τιτάνιο και είναι αδιάβροχο στα 300 μέτρα. Η εικόνα ενός γιοτ είναι χαραγμένη στο πίσω μέρος της κάσας μαζί με το λογότυπο της Luna Rossa.

Luminor Marina Goldtech

Η Panerai ακολουθεί τα βήματα της Rolex και της Hublot και δημιουργεί το δικό της εντυπωσιακό ρολόι. Το Goldtech με κάσα 44 mm συνδυάζει μοναδικά το χρυσό με το μπλε του καντράν, αλλά και το μπλε στο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

www.panerai.com

Tags from the story
0 replies on “Τα νέα ρολόγια της Panerai για το 2020”