To νέο iPhone είναι εδώ για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας

Αν θέλετε να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα νέα iPhone, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Το περσινό iPhone 12 ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό, όμως τα ολοκαίνουρια iPhone 13 και 13 Pro είναι ακόμα καλύτερα και πιο σύγχρονα.

Από την Πασχαλιά Πυρένη

Μαζί με τα smartphones ανακοινώθηκε και ένα ανανεωμένο Apple Watch Series 7 και iPad Mini κατά τη διάρκεια του ετήσιου εξωφρενικού προϊόντος της Apple τον Σεπτέμβριο, κάθε νέο μοντέλο iPhone 13 μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων που μπορεί να μην παρατηρήσετε απαραίτητα με την πρώτη ματιά.

Από τη βελτιωμένη τεχνολογία οθόνης έως τις πιο έξυπνες δυνατότητες της κάμερας και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οι συσκευές αυτές κάνουν καλή δουλειά, ενώ εισάγουν μερικά πρόσθετα κόλπα. Έχοντας λάβει το χαμηλό κόστος από την Apple, εδώ είναι οι κορυφαίες γραμμές που αξίζει να γνωρίζετε…

Πρώτης τάξεως. Μεγαλύτερη μπαταρία

Όπως και πέρυσι, υπάρχουν τέσσερα νέα iPhone για να διαλέξετε: το iPhone 13 Mini, το iPhone 13, το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max.Πώς κάνετε την επιλογή σας; Είναι μια πιο εύκολη διαδικασία από ό, τι νομίζετε: απλά υπολογίστε το μέγεθος του iPhone που θέλετε και πόσο πολυτελής και ευκρινής χρειάζεστε να είναι η κάμερά σας. Παρόλο που όλα αυτά τα μοντέλα τηρούν την ίδια αισθητική με τα προηγούμενα, μοιράζονται ακόμα: ένα Face ID και μια selfie κάμερα που είναι 20 % μικρότερη από πριν, ενώ εξακολουθεί να διαθέτει την ίδια τεχνολογία. Χάρη στο συνδυασμό ενός πιο αποτελεσματικού τσιπ A15 Bionic, αλλαγών λογισμικού στο επερχόμενο iOS 15 και μεγαλύτερες μπαταρίες σε όλες τις συσκευές iPhone 13, θα έχετε επίσης έως και 2,5 ώρες επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επομένως, είναι λιγότερο πιθανό να σας κολλήσουν αντοχές όταν επιστρέψετε στην καθημερινή σας μετακίνηση.

Focus κάμερας

Ξεκινώντας από τα βασικά, τα iPhone 13 και 13 Mini διαθέτουν σύστημα διπλού φακού για ευρείες και εξαιρετικά ευρείες λήψεις. Όσο για το iPhone 13 Pro και το 13 Pro Max; Διαθέτουν σύστημα τριπλού φακού για λήψεις ευρείας, εξαιρετικά ευρείας και ζουμ. Έγιναν πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς για να τραβήξετε ευκρινείς, φωτεινές φωτογραφίες ακόμη και σε περίπλοκα σενάρια όταν ενδέχεται να μην υπάρχει πολύ φως γύρω.

Αυτό συμβαίνει πάντα με οποιοδήποτε νέο iPhone, αλλά θα πρέπει να δείτε μια πιο συνεπή απόδοση αυτή τη φορά, ανεξάρτητα από τον φακό που προτιμάτε να τραβήξετε. Πραγματικά, το πιο εντυπωσιακό νέο χαρακτηριστικό που είδαμε από αυτές τις κάμερες ήταν μια κινηματογραφική λειτουργία για βίντεο, η οποία επιτρέπει θολή, γεμάτη bokeh φόντο και εναλλαγή εστίασης εν κινήσει.Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε το σημείο ενδιαφέροντος σε ένα κλιπ από το πρώτο πλάνο στο παρασκήνιο χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε την εγγραφή και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Βιωσιμότητα

Μπορείτε να μιλήσετε με τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα οποιουδήποτε νέου smartphone, αλλά ένας τομέας σχεδιασμού προϊόντων στον οποίο η Apple είναι σχεδόν ασυναγώνιστος είναι η βιωσιμότητα. Όλα τα μοντέλα iPhone 13 χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα στοιχεία χρυσού, κασσίτερου και σπάνιας γης στα εξαρτήματά τους. Επιπλέον, οι συσκευές iPhone 13 Pro χρησιμοποιούν επίσης ανακυκλωμένο πλαστικό και η Apple έχει αφαιρέσει το εξωτερικό πλαστικό περιτύλιγμα από τη συσκευασία κάθε συσκευής. Όλα αυτά είναι στην υπηρεσία του πραγματικά φιλόδοξου στόχου του για καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2030 – ένας στόχος που θα θέλαμε να δουν περισσότεροι κατασκευαστές να αντιγράφουν.

Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και θα είναι στα καταστήματα την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου. Για όποιον μπορεί να περιμένει άλλο λίγο, το iOS 15 θα είναι διαθέσιμο ως δωρεάν αναβάθμιση τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου. Η τιμή έχει ως εξής…

0 replies on “To νέο iPhone είναι εδώ για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας”