Η Jacob & Co. παρουσιάζει το ρολόι του «Σημαδεμένου»

Opera Scarface Watch
© Jacob & Co

Η Jacob & Co. παρουσιάζει το ρολόι του «Σημαδεμένου» κι εάν έστω και λίγο είσαι φαν της ταινίας – αριστούργημα του Brian De Palma με πρωταγωνιστή τον Al Pacino, τότε θα λατρέψεις το νέο Opera Scarface Watch.

Η Jacob & Co. αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ρολόι αφιερωμένο στην ταινία «Scarface» του Brian De Palma (1983) και γι΄αυτό συνεργάστηκε με την Universal Pictures προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του ονόματος της εμβληματικής ταινίας.

Πρόκειται για ένα αρκετά περίπλοκο ρολόι, το οποίο είναι περιορισμένης έκδοσης και κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, για κάθε μία απ’τις οποίες θα κατασκευαστούν μόλις 88 κομμάτια.

Μάλιστα, το ρολόι μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να παίξει και το theme του Scarface “Bolivia”, ενώ στο καντράν του βλέπουμε κι άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως είναι μια μικρογραφία της αφίσας της ταινίας με τον Al Pacino και μια μικρή κόκκινη υδρόγειο που πάνω της γράφει την περίφημη φράση “The World is Yours”. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υδρόγειος είναι εμπνευσμένη από μια αντίστοιχη διακοσμητική υδρόγειο που ο Tony Montana είχε στην είσοδο του αρχοντικού του στο Μαϊάμι.

© Jacob & Co
© Jacob & Co

Η τιμή της έκδοσης του νέου Opera Scarface Watch από ροζ χρυσό 18Κ ανέρχεται στα 360.000 δολάρια, ενώ η τιμή της έκδοσης του ρολογιού από ροζ χρυσό 8K και μαύρο DLC τιτάνιο ανέρχεται στα 330.000 δολάρια.

© Jacob & Co

Το ρολόι είναι διαθέσιμο στην αγορά και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι θαυμαστές της ταινίας στην ιστοσελίδα της Jacob & Co.

Tags from the story
0 replies on “Η Jacob & Co. παρουσιάζει το ρολόι του «Σημαδεμένου»”