Η Bugatti παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό τραπέζι μπιλιάρδου!

IXO x Bugatti Pool Table

Η Bugatti σε συνεργασία με την ισπανική εταιρεία IXO παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό τραπέζι μπιλιάρδου, το οποίο θα είναι περιορισμένης έκδοσης και η τιμή του θα ξεκινάει από τις 250.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα πραγματικό κόσμημα και είναι σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να παίζουν μπιλιάρδο ακόμη και όταν είναι στη θάλασσα!

Το IXO x Bugatti Pool Table, το οποίο είναι μέρος της «Lifestyle» συλλογής της Bugatti, θα περιοριστεί στα 30 κομμάτια, ενώ έχει κατασκευαστεί με παρόμοια υλικά που η ιταλική φίρμα χρησιμοποιεί για την κατασκευή των υπεραυτοκινήτων της. Συγκεκριμένα, αυτό το τραπέζι μπιλιάρδου είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, αλουμίνιο και ανθρακονήματα, ενώ διαθέτει μια οθόνη αφής 13 ιντσών που επιτρέπει στους παίχτες να κρατούν το σκορ, καθώς επίσης και μια έξυπνη βάση για τις στέκες.

© Bugatti

Παρόλα αυτά, το πιο ξεχωριστό του γνώρισμα είναι ότι αυτό το τραπέζι έρχεται με ένα σύστημα με γυροσκοπικούς αισθητήρες της Siemens που επιτρέπει στην επιφάνεια του να παραμένει επίπεδη ακόμα και όταν είναι τοποθετημένο μέσα σε yacht που ταξιδεύει.

Το κόστος του IXO x Bugatti Pool Table θα ξεκινάει από τις 250.000 ευρώ, ενώ αναμένεται τα 5 πρώτα τραπέζια να κατασκευαστούν μέσα στο 2021. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της IXO (ixocarbon.com).

© Bugatti
© Bugatti
© Bugatti
© Bugatti
Δες ακόμη εδώ μια μηχανή espresso εμπνευσμένη από τη Bugatti Chiron.

Tags from the story
0 replies on “Η Bugatti παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό τραπέζι μπιλιάρδου!”