Έτσι είναι το εσωτερικό του Elandess, του καλύτερου superyacht στον κόσμο!

Elandess
© Mike Jones/Waterline Media/Boat International Media

Έτσι είναι το εσωτερικό του Elandess, του καλύτερου superyacht στον κόσμο, το οποίο απέσπασε 4 βραβεία στα Boat International Design & Innovation Awards, μεταξύ των οποίων και καλύτερου εξωτερικού κι εσωτερικού σχεδιασμού.

Εάν κάτι κάνει τα superyacht να ξεχωρίζουν, τότε αυτά είναι ο σχεδιασμός και η πολυτέλεια τους κι εάν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε ένα από αυτά, τότε θα ήταν σίγουρα το Elandess.

Το μήκος του ανέρχεται στα 74 μέτρα κι ανήκει στον Lloyd Dorfman, του οποίου η περιουσία φυσικά ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Το Elandess φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον ίδιο και σε αυτό χωράνε μέχρι και 14 άτομα.

Αυτό το γιοτ μοιάζει περισσότερο με ένα πλωτό ξενοδοχείο πολυτελείας και διαθέτει 7 καμπίνες και 3 ορόφους, ένας με πισίνα, ένας με θέα κάτω από τη θάλασσα και ένας όπου ο ιδιοκτήτης φυλάσσει ένα μέρος από τα έργα τέχνης της συλλογής του.

© Mike Jones/Waterline Media/Boat International Media

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους σε αυτό το superyacht είναι αδιαμφισβήτητα η τραπεζαρία, η οποία παραπέμπει περισσότερο σε αυτή που θα συναντούσαμε σε διαμέρισμα της Νέας Υόρκης και όχι σε ένα γιοτ.

© Mike Jones/Waterline Media/Boat International Media

Το σκάφος φτιάχτηκε από το γερμανικό ναυπηγείο Abeking & Rasmussen, ενώ τον εσωτερικό κι εξωτερικό σχεδιασμό του ανέλαβε ο Harrison Eidsgaard.

Η τιμή του δεν έχει δημοσιευτεί, αλλά εκτιμάται ότι κοστίζει περί των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

© Mike Jones/Waterline Media/Boat International Media

Tags from the story
0 replies on “Έτσι είναι το εσωτερικό του Elandess, του καλύτερου superyacht στον κόσμο!”