Αποκάλυψη για τη Lamborghini Aventador SVJ Xago

Aventador SVJ Xago
© Lamborghini

Η Lamborghini αποκάλυψε ακόμη μία ειδική έκδοση Aventador, την Aventador SVJ Xago, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 αντίτυπα. Το θέμα της είναι το εξάγωνο και είναι εμπνευσμένη απ’ τα σύννεφα που δημιουργούνται στον Βόρειο Πόλο του πλανήτη Κρόνου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ακόμη μια Lamborghini που δημιουργήθηκε μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης μοντέλων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Ad Personam, η οποία πλέον θα διατίθεται και ψηφιακά. Τι σημαίνει αυτό; Οι πελάτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα εξατομικευμένο μοντέλο της Lamborghini, δεν θα χρειάζεται πλέον να ταξιδεύουν μέχρι τα κεντρικά γραφεία της στην Ιταλία, αλλά να μιλούν μέσω βιντεοκλήσης με τους ειδικούς και μέσω συνεδριών να καταλήξουν στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επιθυμούν.

Όσον αφορά την Aventador SVJ Xago, αυτό που ξεχωρίζει είναι τα εξαγωνικά σχήματα στο εξωτερικό της, στο οποίο ξεχωρίζει η λευκή απόχρωση με τις μπλε λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό συναντάμε τα ίδια εξαγωνικά μοτίβα και τις μπλε λεπτομέρειες που κάνουν αντίθεση με τις γυαλιστερές μαύρες ζάντες Nireo και τη μαύρη απόχρωση στο παρμπρίζ. Και στην ειδική έκδοση Xago, συναντάμε τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων με απόδοση 770 PS.

Τέλος, σημειώνεται ότι κάθε Aventador SVJ Xago θα φέρει μια αριθμημένη πλακέτα, ενώ κάθε μία από τις 10 που τελικά θα κατασκευαστούν θα φέρει τις δίκες της λεπτομέρειες στον σχεδιασμό.

lamborghini.com

0 replies on “Αποκάλυψη για τη Lamborghini Aventador SVJ Xago”