Πωλείται το φουτουριστικό σπίτι του Elon Musk στο Λος Άντζελες!

σπίτι του Elon Musk
© Hilton & Hyland

Ο Elon Musk χρειάζεται μια αλλαγή και το πουλάει το σπίτι στο Λος Άντζελες (μόνο) έναντι 4,5 εκατομμύριων δολαρίων. Ένα σπίτι φουτουριστικό που ταίριαζε απόλυτα στον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή των Tesla/SpaceX.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η μεσιτική εταιρία Hilton & Hyland πουλάει το φουτουριστικό σπίτι του Elon Musk, στο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες για 4,5 εκατομμύρια δολάρια (δηλαδή περίπου για 3,9 εκατομμύρια ευρώ).

Αξίζει ν’ αναφερθεί ακόμη ότι ο Elon Musk και η πρώην σύζυγός του Talulah Riley απέκτησαν αυτή την εντυπωσιακή βίλα το 2014 έναντι 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό το φουτουριστικό σπίτι σχεδόν 300 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, μια πισίνα και εντυπωσιακή θέα από όλα τα δωμάτια. Το καλύτερο από όλα; Θυμίζει το σπίτι του Iron Man και στην εναέρια λήψη του μπορούμε να δούμε ότι σχηματίζει ένα Α από τους Avengers. Φυσικά, το σπίτι είναι μικρότερο και προς έκπληξη όλων διαθέτει λιγότερες τεχνολογικές καινοτομίες από εκείνο του Tony Stark.

© Hilton & Hyland

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού διαθέτουν παράθυρα που φτάνουν από το δάπεδο στην οροφή, ενώ οι κουρτίνες μπορούν ν’ ανοίγουν και να κλείνουν ηλεκτρονικά από το κινητό σου, ενώ από αυτό μπορούν να ελέγχονται και οι κάμερες ασφαλείας, τα ηχεία και ο φωτισμός.

© Hilton & Hyland
© Hilton & Hyland
© Hilton & Hyland
© Hilton & Hyland
© Hilton & Hyland

Tags from the story
0 replies on “Πωλείται το φουτουριστικό σπίτι του Elon Musk στο Λος Άντζελες!”