Η Zaha Hadid κατακτά το London Design Festival 2018

London Design Festival 2018

Η Zaha Hadid Gallery θα παρουσιάσει από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου τις νέες της συνεργασίες για πρώτη φορά στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του London Design Festival 2018. Η έκθεση θα παρουσιάζει τη συλλογή χαλιών RE/Form για το Royal Thai, τη συνεργασία του Zaha Hadid Architects με το Nagami, αλλά και την έκθεση από το στούντιο της ερευνητικής ομάδας Computing & Design (ZHCODE).

Στο London Design Festival 2018, η έκθεση της Zaha Hadid αναμένεται να προβάλλει ότι πιο καινοτόμο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αρχιτεκτονική, στο interior design, τα έπιπλα και τον σχεδιασμό των προϊόντων. Η συγκεκριμένη συλλογή για το 2018, προβάλλει την επιμονή της Hadid να ψάχνει μια ποικιλία τόσο παραδοσιακών όσο και σύγχρονων υλικών. Στα νέα κομμάτια ξεχωρίζουν οι λεπτές γραμμές, αλλά και τα γεωμετρικά σχήματα.

Zaha Hadid Architects for Nagami

Οι καρέκλες Bow and Rise δείχνουν την έρευνα του ZHA για τα τρισδιάστατα έπιπλα, αλλά και τον πειραματισμό με τα διάφορα υλικά. Τα σχέδια εμπνέονται από τη φύση, ενώ οι συγκεκριμένες καρέκλες έχουν κατασκευαστεί από ακατέργαστα σωματίδια βιοαποικοδομήσιμων υλικών PLA κι από ανανεώσιμες πηγές.

Bow and Rise 3D Printed Chairs Photo: Delfino Sisto Legnani + Marco Cappelletti
Bow and Rise 3D Printed Chairs Photo: Delfino Sisto Legnani + Marco Cappelletti
Cell Candle Holder | Stainless Steel
‘Node’ Vessels | Acrylic

Παράλληλα, στην ίδια έκθεση θα παρουσιαστεί και η συλλογή RE/Form, η οποία αποτελείται από 22 σχέδια, εμπνευσμένα από τέσσερα θέματα που χαρακτηρίζουν τα έργα της Zaha Hadid. Τα νέα σχέδια για το Royal Thai, θα περιλαμβάνουν αποχρώσεις στα χρώματα του τυρκουάζ, του κόκκινου και του πράσινου.

ReForm Collection | Photo: Royal Thai
ReForm Collection | Photo: Royal Thai
www.londondesignfestival.com

Tags from the story
0 replies on “Η Zaha Hadid κατακτά το London Design Festival 2018”