Τα πιο στιλάτα μαύρα Nike Air Force 1 κρύβουν ένα αφιέρωμα στους Lakers

Αν ψάχνετε για ένα όμορφο, κομψό Nike Air Force 1 από την αγαπημένη σας ομάδα NBA, αυτά είναι που χρειάζεστε.

Οι Lakers μπορεί να μην είχαν την καλύτερη χρονιά τους, αλλά η κληρονομιά τους είναι ακόμα παρούσα, και ο νέος “Παγκόσμιος Πρωταθλητής” της Nike Air Force 1 αποτίει φόρο τιμής σε αυτόν, αυτή τη φορά με έναν κάπως πιο διακριτικό, αλλά απολύτως θεαματικό τρόπο.

Ο σχεδιασμός αυτής της νέας έκδοσης, έτοιμος να γιορτάσει την 40ή επέτειο του AF1, θα είναι το αγαπημένο των οπαδών των Lakers, χωρίς αμφιβολία, αλλά δεν χρειάζεται να είστε οπαδός της ομάδας Angels, ούτε να καταλάβετε το μπάσκετ, για να ερωτευτείτε αυτά τα παπούτσια.

Και το καλό με τον “Παγκόσμιο Πρωταθλητή” της Nike Air Force 1 είναι ότι αποτίει φόρο τιμής στις λεπτομέρειες, ώστε ο καθένας να μπορεί να τις φορέσει, ακόμα κι αν είναι οπαδοί των Clippers.

Αυτά τα Nike Air Force 1 “World Champ” παρουσιάζονται σε απόλυτο μαύρο χρώμα, συνδυάζοντας δέρμα στο δάκτυλο και τις πλευρές, nubuck στις επικαλύψεις και δέρμα πατέντας στις ετικέτες Swoosh και πίσω. Η μεγαλύτερη αντίθεση παρέχεται από τη μεσαία σόλα, η οποία στην περίπτωση αυτή είναι εντελώς λευκή.

Τώρα, το εσωτερικό του λαιμού του παπουτσιού έχει το μωβ των Lakers, το οποίο μαζί με το χρυσό των γραμμάτων nike της γλώσσας και της πλάτης, συνθέτουν τον εορτασμό μιας από τις ομάδες με περισσότερα δαχτυλίδια στο ΝΒΑ.

Αυτή η ένωση χρωμάτων μας αφήνει έτσι μερικά από τα πιο όμορφα παπούτσια της εποχής αλλά και τα πιο κομψά, αφού χάρη στα υλικά τους δεν είναι μόνο μια τέλεια επιλογή για να φορέσετε με τζιν αλλά και με το Chinos ή το κλασικό παντελόνι σας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει γνωστή ημερομηνία ή τιμή του “Παγκόσμιου Πρωταθλητή” της Nike Air Force 1, αλλά αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες.

Tags from the story
, ,
0 replies on “Τα πιο στιλάτα μαύρα Nike Air Force 1 κρύβουν ένα αφιέρωμα στους Lakers”