Τα Nike SB GTS είναι τα μόνα αθλητικά που χρειάζεσαι αυτό το Καλοκαίρι

Nike SB GTS
© Nike

Τα νέα Nike SB GTS είναι τα μόνα αθλητικά που χρειάζεσαι για φέτος το Καλοκαίρι, καθώς το κλασικό τους σχέδιο και η διχρωμία λευκού και μπλε, τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και για τις διακοπές στα νησιά που ακόμη ελπίζουμε ότι δεν θα ακυρωθούν.

Πιο συγκεκριμένα, τα Nike SB GTS “Sport Royal” ανήκουν στη σειρά SB της Nike, που περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα skateboarding. Αποτελούν έναν φόρο τιμής στα Nike Air Max 1, με τη νέα τους σχεδίαση να περιλαμβάνει μια ανανεωμένη εκδοχή της κλασικής σόλας μεγάλου πάχους, η οποία τώρα είναι πιο ελαφριά και πιο εύκαμπτη.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι σίγουρα η χρωματική τους παλέτα σε λευκό και μπλε, αλλά και οι suede λεπτομέρειες που καθιστούν αυτά τα αθλητικά ιδανικά όχι μόνο για skate, αλλά και για τις εμφανίσεις στο γραφείο και τις βόλτες στην πόλη.

© Nike

Σημειώνεται ακόμη ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα SB GTS Return αποτίουν φόρο τιμής σε κλασικά μοντέλα της Nike. Πριν λίγους μήνες, είχε κυκλοφορήσει η εκδοχή τους “Sport Red”, η οποία ήταν εμφανώς επηρεασμένη απ’ τα Air Max 1 “University Red”, αλλά και τα “Safari” εμπνευσμένα απ’ τα OG Air Safari, ένα ακόμη κλασικό μοντέλο σχεδιασμένο απ’ τον Tinker Hatfield.

Τα νέα Nike SB GTS “Sport Royal” είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Nike, με την τιμή τους ανέρχεται στα 85 ευρώ.

© Nike
© Nike

Tags from the story
,
0 replies on “Τα Nike SB GTS είναι τα μόνα αθλητικά που χρειάζεσαι αυτό το Καλοκαίρι”