Τα χριστουγεννιάτικα jumpers του NBA επιστρέφουν!

χριστουγεννιάτικα jumpers του NBA

Η σεζόν του NBA για το 2020-21 ξεκινάει επίσημα την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, 2020 και η πολυαγαπημένη κολεξιόν των NBA Christmas Jumpers επιστρέφει για να προσδώσει εορταστική αγωνιστική χαρά στους φιλάθλους προς το τέλος της χρονιάς.

Κάθε χρόνο, η λίγκα βάζει την εορταστική της πινελιά στα κλασικά design των ομάδων, και με τη φετινή κολεξιόν δίνει έμφαση στις νιφάδες του χιονιού που κοσμούν τα εικονικά χρώματα επιλεγμένων franchise, ούτως ώστε οι φίλαθλοι να δείξουν την απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα τους με τον πιο εορταστικό τρόπο.

Η κολεξιόν NBA Christmas Snowflake Jumper αποτελεί το απόλυτο δώρο για τους NBA lovers (και τους binge-watchers του The Last Dance) και έρχεται σε μία σειρά από ανδρικά μεγέθη. Η τιμή των φετινών jumpers ανέρχεται στα 34€ και είναι διαθέσιμα για τις ακόλουθες έξι ομάδες του NBA: Chicago BullsBoston CelticsGolden State WarriorsDallas MavericksBrooklyn Nets, και τους πρωταθλητές της σεζόν 2019-20 Los Angeles Lakers.

Τα χριστουγεννιάτικα jumpers του NBA είναι διαθέσιμα στο NBAstore.eu προκειμένου να προμηθευτείτε το δικό σας, πριν εξαντληθούν.

Tags from the story
0 replies on “Τα χριστουγεννιάτικα jumpers του NBA επιστρέφουν!”