Οι celebrities που επέλεξαν να φορέσουν BOSS στα βραβεία GQ Men Of The Year

βραβεία GQ Men Of The Year

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία GQ Men Of The Year σε συνεργασία με το Hugo Boss. Τα βραβεία ήταν λαμπερά για ακόμη μια χρονιά, με celebrities από όλους τους χώρους να δίνουν το παρών και πολλοί από αυτούς να λαμβάνουν το βραβείο για την ταινία, το τραγούδι ή το στυλ, που τους έκανε να ξεχωρίσει μέσα στο 2018.

Αρκετοί ήταν μάλιστα οι celebrities που επέλεξαν να φορέσουν BOSS στα GQ Men Of The Year Awards 2018 στο Λονδίνο και το μόνο σίγουρο είναι ότι εντυπωσίασαν όλοι με την στυλιστική τους επιλογή. Κλασικό, βελουδίνο, μπλε ή μαύρο, τα κοστούμια BOSS που επέλεξαν να φορέσουν αυτοί οι celebrities αναμένεται να κυριαρχήσουν τον Χειμώνα, γι΄αυτό βγάλε χαρτί και κράτα σημειώσεις για να μαθαίνεις απ’ τους καλύτερους.

John Legend

Ο John Legend, ο οποίος κέρδισε το βραβείο “HUGO BOSS Most Stylish Man 2018”, επέλεξε ένα βελούδινο BOSS κοστούμι σε midnight blue χρώμα, το οποίο συνδύασε με βελούδινα loafers στο ίδιο χρώμα.

Photo: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss

Chris Hemsworth

Ο Chris Hemsworth, ο οποίος παρουσίασε ένα βραβείο, επέλεξε επίσης ένα navy blue BOSS κοστούμι, συνδυασμένο με μαύρα παπούτσια και μπλε γραβάτα.

Tom Bateman

Ο Tom Bateman, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, “HUGO BOSS Breakthrough Actor 2018”, φόρεσε ένα BOSS Made-to-Measure tuxedo.

Andrew Cooper

Ο Andrew Cooper επέλεξε ένα BOSS tuxedo σε navy χρώμα.

Photo: Stuart C. Wilson/Getty Images

Isaac Carew

Ο Isaac Carew φόρεσε ένα μαύρο BOSS κοστούμι από τη νέα κολεξιόν.

Photo: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss

Damson Idris

Τέλος, ο ηθοποιός Damson Idris προτίμησε ένα βελούδινο BOSS κοστούμι από τη νέα κολεξιόν, σε μαύρο χρώμα.

Photos: courtesy of HUGO BOSS

0 replies on “Οι celebrities που επέλεξαν να φορέσουν BOSS στα βραβεία GQ Men Of The Year”