Τα ανδρικά πουκάμισα με κοντά μανίκια που θα φορέσεις το Καλοκαίρι!

πουκάμισα με κοντά μανίκια
© Sandro Paris

Υπήρξε μία περίοδος που τα κοντομάνικα πουκάμισα θεωρούνταν σχεδόν απαγορευτικά για το ανδρικό στιλ, καθώς μας θύμιζαν τα πουκάμισα μιας ξεχασμένης δεκαετίας, και ειδικότερα αυτά που φορούσαν οι εισπράκτορες στα πορτοκαλί λεωφορεία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αυτά μαζί με τα λινά πουκάμισα και τα polo μπλουζάκια, έχουν μετατραπεί σε must – have κομμάτια για το ανδρικό ντύσιμο.

Έτσι, τα πουκάμισα με κοντά μανίκια που θα φορέσεις το φετινό Καλοκαίρι, τα έχουμε δει σχεδόν σε όλες τις καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, ενώ τα prints και τα έντονα χρώματα αποτελούν κι αυτή τη σεζόν τη μεγαλύτερη τάση. Αποτελούν βασικό κομμάτι που δεν θα πρέπει να λείπει απ’ την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, καθώς μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και στο γραφείο, αλλά και για τις πιο casual εμφανίσεις σου στο νησί και την πόλη.

Για να συνδυάσεις σωστά ένα κοντομάνικο πουκάμισο με έντονο print, εμπιστεύσου τον Harry Styles ο οποίος συνήθως το συνδυάζει με μαύρα skinny jeans, ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να το φορέσεις και με ένα παντελόνι chino, όπως ο Ryan Gosling. Ακολουθούν τα κοντομάνικα πουκάμισα που ξεχωρίσαμε εμείς για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

MR PORTER

www.mrporter.com

Officine Générale

www.officinegenerale.com

Orlebar Brown

www.orlebarbrown.com

Sandro Paris

us.sandro-paris.com

Helmut Lang

www.helmutlang.com

Jacquemus

www.jacquemus.com

Prada

www.prada.com

Brunello Cucinelli

www.brunellocucinelli.com

Tags from the story
0 replies on “Τα ανδρικά πουκάμισα με κοντά μανίκια που θα φορέσεις το Καλοκαίρι!”