Όσα είδαμε στην επίδειξη BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021
Photo via fashionablymale.net

H HUGO BOSS παρουσίασε τις νέες συλλογές BOSS Menswear και Womenswear σε ένα ζωντανό runway show, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ακολουθούν όσα είδαμε και ξεχωρίσαμε εμείς απ’ την επίδειξη BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Συγκεκριμένα, το fashion show έλαβε χώρο στον υπαίθριο χώρο στο Palazzo del Senato στο Μιλάνο και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω livestreaming. Σε δηλώσεις του ο Ingo Wilts, Chief Brand Officer της HUGO BOSS AG, ανέφερε ότι: «Η πόλη του Μιλάνου έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για το brand μας, κυρίως επειδή η πρώτη γυναικεία συλλογή της BOSS παρουσιάστηκε εδώ πριν από 20 χρόνια ακριβώς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την ιστορία της BOSS στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας, με αυτή τη ζωντανή εκδήλωση που θα συνδυάσει τα φυσικά με τα ψηφιακά στοιχεία της εμπειρίας της πασαρέλας με έναν μοναδικό τρόπο».

Στη νέα BOSS Menswear συλλογή, ξεχώρισαν οι παστέλ αποχρώσεις τόσο στα κοστούμια όσο και στα αξεσουάρ, ενώ το ύφασμα επιλογής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 θα είναι το σατέν, το οποίο φέρεται ότι έρχεται να αντικαταστήσει το πολυφορεμένο βελούδο των προηγούμενων σεζόν.

Κάτι ακόμη που μάθαμε απ’ την τελευταία συλλογή του οίκου HUGO BOSS είναι ότι τα γιλέκα θα φορεθούν και την Άνοιξη όπως και το Φθινόπωρο/Χειμώνα του ’20, καθώς ο οίκος τα είχε συμπεριλάβει και σε αυτή τη συλλογή του. Εάν είναι να επενδύσεις σε ένα γιλέκο, επίλεξε ένα σε ουδέτερες αποχρώσεις ή με διακριτικά γεωμετρικά σχέδια.

Τα jumpsuits αποτέλεσαν κι αυτά μεγάλο μέρος της BOSS Menswear συλλογής, καθώς και τα παντελόνια cargo τα οποία τα είδαμε φορεμένα με φούτερ και σακάκι. Τέλος, τα μονόχρωμα looks κυριάρχησαν και σε αυτή τη κολεξιόν του BOSS και είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη εμφάνιση.

Tags from the story
,
0 replies on “Όσα είδαμε στην επίδειξη BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021”