Μόδα, ταξίδια, εστιατόρια: 5 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις!

© Instagram/@mrporter

Είναι γεγονός ότι στο Instagram μπορείς να βρεις οτιδήποτε κι αν ψάχνεις. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει μερικούς λογαριασμούς να αξίζουν το follow σου; Είναι η αισθητική τους και η έμπνευση που σου χαρίζουν τις μέρες που γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά και δεν έχει διάθεση για τίποτα άλλο έκτος από το ατελείωτο scroll down στα social media. Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους 5 λογαριασμούς στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις, αλλά και να αντλήσεις έμπνευση!

Αυτοί είναι οι 5 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις:

1. National Geographic. @natgeo

Είναι σίγουρα ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσεις εάν σου αρέσουν τα ταξίδια και ήδη ψάχνεις τον επόμενο προορισμό σου. Είναι ακόμη ο λογαριασμός με τις ωραιότερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες που θα βρεις στο Instagram και ίσως να είναι αυτές που θα σε εμπνεύσουν για τις φωτογραφίες που θα τραβήξεις στο δικό σου ταξίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη National Geographic (@natgeo)

2. MR PORTER. @mrporter

Αυτός είναι ένας λογαριασμός για όσους αγαπούν τη μόδα, καθώς τόσο στο Instagram account όσο και στην ιστοσελίδα του MR PORTER θα βρίσκεις πάντα τις συλλογές και τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR PORTER (@mrporter)

3. Clerkenwell Boy. @clerkenwellboyec1

Το Clerkenwell Boy είναι ένα φανταστικό account για να ακολουθήσεις προκειμένου να βρίσκεις πάντα τα καλύτερα εστιατόρια σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι εάν βρίσκεσαι.

4. Mercedes Benz. @mercedesbenz

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτόν τον λογαριασμό. Εδώ θα δεις τα αυτοκίνητα που ο καθένας θα ήθελε στο γκαράζ του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

5. Tom Claeren. @tomclaeren

Τέλος, αυτός ο λογαριασμός θα σε κάνει σίγουρα να ζηλέψεις, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει και όλα αυτά στα οποία ένας gentleman δεν μπορεί να αντισταθεί.

Tags from the story
0 replies on “Μόδα, ταξίδια, εστιατόρια: 5 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να ακολουθήσεις!”