Οι καλύτερες μάσκες προσώπου για άνδρες

καλύτερες μάσκες προσώπου για άνδρες
© Fresh

Για τους περισσότερους άνδρες μια καλή ενυδατική κρέμα ή μια κρέμα ματιών είναι υπεραρκετή για τη φροντίδα της επιδερμίδας τους. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου περισσότερο από μία μάσκα προσώπου.

Μήπως νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου έχει χάσει λίγη απ’ τη λάμψη της και χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση; Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια μάσκα προσώπου και 15 λεπτά απ’ τον χρόνο σου. Σημείωση: Για να δεις μεγαλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, κάνε τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ακολουθούν οι καλύτερες μάσκες προσώπου για άνδρες που ξεχωρίσαμε εμείς:

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Heat Mask

Ιδανική για λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες, αλλά και για τη μείωση των ρυτίδων.

www.peterthomasroth.com

Fresh Umbrian Clay Pore Purifying Mask

Είναι ένα multitasking προϊόν με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για τη μείωση των πόρων όσο και για τη μείωση της ακμής. Εφάρμοσε τη στην επιδερμίδα σου για τρία με τέσσερα λεπτά.

μάσκες προσώπου για άνδρες

www.fresh.com

Biotherm Homme T-Pur Blue Face Clay Mask

Μάσκα αργίλου που καταπολεμά τις ατέλειες του δέρματος και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.

μάσκες προσώπου για άνδρες

www.biotherm-usa.com

Baxter of California Purifying Clay Mask AHA 

Ακόμη μια μάσκα αργίλου που συμβάλλει στην ενυδάτωση ενώ αφαιρεί και τη λιπαρότητα της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα αλόης και έλαιο αβοκάντο, αφήνει την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη. Άφησε την στο πρόσωπό σου για δέκα λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε το με άφθονο νερό.

μάσκες προσώπου για άνδρες

www.baxterofcalifornia.com

Tom Ford Intensive Purifying Mud Mask

Η κατάλληλη μάσκα για εκείνους που βλέπουν τα σημάδια κούρασης στο πρόσωπό τους. Εφάρμοσε αρκετή ποσότητα 1 με 2 φορές την εβδομάδα σε στεγνό δέρμα κι αφού περάσουν πέντε λεπτά, κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου. Ξέπλυνε στο τέλος τη μάσκα με άφθονο νερό.

www.tomford.com

Keihl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

H Rare Earth έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την παραγωγή λιπαρότητας στην επιφάνεια της επιδερμίδας κατά 46,7%. Αυτή η μάσκα αφαιρείται με νερό και προσφέρει εντατική εξυγίανση ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των πόρων, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας, και απομακρύνοντας τους ρύπους και τη λιπαρότητα.

 

www.kiehls.com

Tags from the story
0 replies on “Οι καλύτερες μάσκες προσώπου για άνδρες”