Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Tommy Hilfiger!

νέα συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER

Η Tommy Hilfiger ανακοίνωσε τη νέα συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, κατασκευασμένη από το Safilo Group S.p.A. Τα μοντέλα αντλούν έμπνευση από τα έντονα φώτα νέον των πολύβουων πόλεων, προσθέτοντας μια σύγχρονη αίσθηση σε κομμάτια κλασσικής διαχρονικότητας. Η συλλογή διατίθεται παγκοσμίως στη διεύθυνση tommy.com, σε καταστήματα TOMMY HILFIGER και επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Γυαλιά ηλίου TH 1660/S

Ο unisex σχεδιασμός του μοντέλου TH 1660/S διαθέτει ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο με διπλή γέφυρα και λεπτούς βραχίονες σε σχήμα βέλους, που διακοσμούνται από μια λεπτομέρεια σε κόκκινο, λευκό και μπλε καουτσούκ στην μία πλευρά. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν τους εξής: ροζ με χρυσό πλαίσιο και ροζ φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί πλαίσιο με γκρι φακούς, ασημί πλαίσιο με μπλε φακούς και μαυρισμένο ασημί πλαίσιο με πράσινους φακούς.

Γυαλιά ηλίου TH 1628/G/S, γυαλιά οράσεως TH 1631 και TH 1632

Ο σχεδιασμός ανδρικών γυαλιών TH 1628/G/S διαθέτει λεπτό και ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο σε ορθογώνια φόρμα, με διπλή γέφυρα και λεπτούς βραχίονες που φέρουν χαραγμένο το εμβληματικό λογότυπο TOMMY HILFIGER. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν τους εξής: χρυσό πλαίσιο με πράσινους φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί πλαίσιο με ασημί φακούς, μαύρο ματ πλαίσιο με γκρι φακούς και ασημί πλαίσιο με φακούς σε μπλε αεροπόρου.

Tags from the story
,
0 replies on “Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Tommy Hilfiger!”