Το Bar8 με τη μαγευτική θέα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be!

Bar8

Στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κυριαρχεί. Στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το GB Roof Garden Restaurant and Bar εντυπωσιάζει. Ο γενναιόδωρος χώρος που απλώνεται μπροστά στα μάτια μας αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και γεννά επιθυμίες, με την πρώτη ματιά.

Στο καλοκαιρινό και μόλις πρόσφατα ανακαινισμένο open-air μπαρ, Bar8, η μαγευτική θέα προς τον επιβλητικό λόφο του Λυκαβηττού και η Αθήνα από ψηλά κλέβουν την παράσταση, ενώ η χαλαρωτική ατμόσφαιρα το μετατρέπει στο απόλυτο place-to-be!

Στο Bar8 μπορείτε να απολαύσετε πρωτότυπα cocktails που θα σας ταξιδέψουν σε τροπικά μέρη, όπως το περίφημο «Zombie» cocktail που παντρεύει με μοναδικό τρόπο τρία διαφορετικά είδη ρούμι, αλλά και old time classic cocktails όπως μια παγωμένη Margarita ή ένα Negroni από την έμπειρη ομάδα των bartenders του ξενοδοχείου. Όσο για τους λάτρεις των Martini, στο bar menu θα βρείτε μια ποικιλία από 8 διαφορετικές συνταγές που θα σας καταπλήξουν!

Φέτος, για πρώτη φορά στο χώρο του Bar 8 λειτουργεί ένα live food station όπου ο Σεφ ετοιμάζει υπέροχα συνοδευτικά Bar Bites μπροστά στα μάτια σας! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από τον κατάλογο το μοσχάρι Ιαπωνίας ‘Wagyu Hida’ στα κάρβουνα, το κοτόπουλο Yakitori, τα ψητά μανιτάρια King Oyster και τα στρείδια στη σχάρα με τυρί γκοργκοντζόλα και Ιταλική πανσέτα.

Απολαύστε το καθημερινά από τις 19:00 και αποδράστε μέσα στην πόλη!

INFO


  • Καθημερινά από τις 19:00 στο GB Roof Garden Restaurant.
  • Από 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου.
  • Το μενού: Bar Bites menu
  • Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.gbroofgarden.gr

0 replies on “Το Bar8 με τη μαγευτική θέα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be!”