Η νέα εκδοχή του κοστουμιού που φορούσε o Michael Jackson στο εξώφυλλο του “Thriller” από τη HUGO BOSS

Michael Jackson

Φόρος τιμής στον Michael Jackson: η BOSS θα δημιουργήσει μια σύγχρονη εκδοχή του λευκού κοστουμιού που φορά ο καλλιτέχνης στο εξώφυλλο του άλμπουμ “Thriller”. 

Αυτόν τον Αύγουστο, η BOSS θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του εμβληματικού κοστουμιού που φορούσε o Michael Jackson στο εξώφυλλο του “Thriller”, του άλμπουμ που άφησε το στίγμα του στη μουσική βιομηχανία.

Η νέα μορφή του κοστουμιού σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό των 60 χρόνων από τη γέννηση του «Βασιλιά της Ποπ» και θα κυκλοφορήσει σε μόλις 100 κομμάτια παγκοσμίως, καθένα εκ των οποίων θα φέρει τον δικό του μοναδικό αριθμό. Παράλληλα, η BOSS στηρίζει την πρωτότυπη έκθεση “Michael Jackson: On the Wall” που θα ανοίξει για το κοινό στις 28 Ιουνίου στη National Portrait Gallery του Λονδίνου.

Το λευκό κοστούμι του καλλιτέχνη στο εξώφυλλο του θρυλικού άλμπουμ “Thriller” που κυκλοφόρησε το 1982, παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά και διαχρονικά ενδύματα παγκοσμίως, ένα στυλιστικό ορόσημο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Michael Jackson. Η νέα εκδοχή του κοστουμιού αναβιώνει το στυλ της δεκαετίας του ’80 ακολουθώντας τη σύγχρονη «ρετρό» τάση της μόδας. Η μοντέρνα, slim γραμμή του έχει ως σημείο αναφοράς το κόψιμο, το ύφασμα και τις λεπτομέρειες του αυθεντικού κοστουμιού και έχει εξολοκλήρου σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από εξειδικευμένους ράφτες στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Γερμανία.

Το σακάκι είναι από ανάλαφρο τουίλ ύφασμα, με μανσέτα σε 80s στυλ με τρία κουμπιά, λεπτή εγκοπή στο πέτο και εμβληματικές λεπτομέρειες δουλεμένες στο χέρι στο εσωτερικό του. Το παντελόνι έχει άψογη γραμμή και διπλή πιέτα στο μπροστινό τμήμα που παραπέμπει στο σχέδιο του αυθεντικού παντελονιού. Το σύνολο ολοκληρώνουν τα κομψά mother -of- pearl κουμπιά.

Τρία unisex Τ-shirts, σε κάθε ένα από τα οποία αποτυπώνονται χαρακτηριστικές στιγμές από την καριέρα του Michael Jackson, ολοκληρώνουν αυτή τη μοναδική capsule συλλογή που αποτίνει φόρο τιμής στον θρύλο της ποπ για την συνεισφορά του τόσο στο μουσικό γίγνεσθαι όσο και στον κόσμο της μόδας. Η διάθεση και των τεσσάρων προϊόντων θα ξεκινήσει την ημέρα των γενεθλίων του, στις 29 Αυγούστου, ηλεκτρονικά και σε επιλεγμένα καταστήματα BOSS σε όλο τον κόσμο.

Το “Thriller” του Michael Jackson παραμένει το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, με πάνω από 105 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, ενώ είναι το πρώτο και μοναδικό άλμπουμ που έχει βραβευτεί 33 φορές ως πολυπλατινένιο από την Recording Industry Association of America ® (RIAA) Gold & Platinum Program για τις πωλήσεις του στις Η.Π.Α.

Η έκθεση “Michael Jackson: On the Wall” επιχειρεί να παρουσιάσει για πρώτη φορά την επιρροή του Michael Jackson στους σύγχρονους καλλιτέχνες ανά την υφήλιο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα 40 και πλέον καλλιτεχνών που συγκεντρώθηκαν από κρατικές και ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο, καθώς και νέα έργα που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για την περίσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση hugoboss.com/michaeljackson.

hugoboss.com

Tags from the story
,
0 replies on “Η νέα εκδοχή του κοστουμιού που φορούσε o Michael Jackson στο εξώφυλλο του “Thriller” από τη HUGO BOSS”