Στην OMEGA λένε πως ήρθε η ώρα να το δείτε σοβαρά

ρολόγια OMEGA

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου… Ένα σημάδι που δείχνει με βεβαιότητα ότι είστε τρελά ερωτευμένοι. Τα χέρια σας περιπλέκονται μεταξύ τους κάθε λεπτό της μέρας; Φαίνεται ότι ο Φτερωτός Θεός βρήκε το στόχο του! Στην OMEGA λένε πως ήρθε η ώρα να το δείτε σοβαρά.

Ένα κόκκινο Trésor για καρδιές που φλέγονται

Το Trésor της OMEGA είναι ένα υπέροχο δώρο προς ένα αγαπημένο πρόσωπο – και ταιριάζει ιδανικά με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αν και κρατάει σταθερό ρυθμό, το ρολόι De Ville Trésor της OMEGA έχει σχεδιαστεί με σκοπό να κάνει τις καρδιές να χτυπούν πιο γρήγορα, διαθέτοντας καντράν και δερμάτινο λουρί σε garnet χρώμα – μία παθιασμένη απόχρωση του κόκκινου.

Το Trésor πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να αποτελέσει το ιδανικό δώρο που προσφέρεται την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου. Αυτό το κομψό και εκλεπτυσμένο μοντέλο μεγέθους 36 mm, περιλαμβάνει διαμάντια που πλαισιώνουν τις δυο πλευρές της κάσας, καθώς και ένα διαμάντι μέσα στην κορώνα του.

De Ville Trésor

Οι ερωτευμένοι θα πρέπει να αγοράσουν την ανθοδέσμη με τα όμορφα τριαντάφυλλα ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, και το ρολόι της OMEGA περιλαμβάνει διακόσμηση με λουλούδια, που όχι μόνο είναι εξίσου όμορφη, αλλά διαρκεί και περισσότερο: ένα λουλούδι έχει δημιουργηθεί στην κορώνα του κάθε ρολογιού, το οποίο έχει σχηματιστεί από τον συνδυασμό πέντε λογότυπων της OMEGA μέσα σε κόκκινο κεραμικό υλικό.

Ακόμα και η πίσω πλευρά του ρολογιού είναι σίγουρο ότι θα κάνει τις καρδιές να χτυπήσουν πιο γρήγορα. Το πίσω μέρος της κάσας των ρολογιών De Ville Trésor της ΟMEGA διαθέτει ένα γυαλιστερό εφέ που έχει τη μορφή καθρέφτη, πάνω στον οποίο έχει σχεδιαστεί το μοτίβο “Her Time”.

Ένα ρολόι Diver για όσους ερωτεύονται βαθιά

Κάντε τον αγαπημένο σας να πετάξει από τη χαρά του, με τα κύματα του Seamaster Diver 300M. Εάν έχετε ερωτευθεί έναν περιπετειώδη τύπο (κάτι που ελπίζουμε πραγματικά), σας προτείνουμε να σκεφθείτε να του δωρίσετε μέσα σε ένα όμορφο κουτί το Seamaster Diver 300M.

Αυτό το ρολόι με μέγεθος κάσας 42 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18K είναι έτοιμο για όλα. Διαθέτει μία μαύρη κεραμική στεφάνη με καταδυτική κλίμακα από Ceragold™ και μαύρο κεραμικό καντράν με κυματιστό σχέδιο χαραγμένο με laser. Οι δείκτες σε τύπου skeleton και οι ανασηκωμένες ενδείξεις ώρας είναι από χρυσό Sedna™ 18K και εμπεριέχουν λευκό φωσφορίζον υλικό Super-LumiNova, ενώ η βαλβίδα διαφυγής Ηλίου έχει κωνικό σχεδιασμό.

Seamaster Diver 300M

Ένα μικρό μυστήριο σίγουρα διατηρεί έναν έρωτα ζωντανό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην μπορεί να δει κάποιος απευθείας μέσα στην καρδιά ενός ρολογιού. Στο Seamaster Diver 300M, ο μηχανισμός της OMEGA Master Chronometer Calibre 8800 φαίνεται καθαρά μέσα από το κρύσταλλο σαπφείρου στο πίσω μέρος της κάσας με το κυματιστό μοτίβο.

Σχεδιασμένο ώστε να κρατήσει για πάντα

Στην OMEGA δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι η αγάπη θα διαρκεί για πάντα, αλλά προσφέρουν εγγύηση 5 ετών γι’ αυτά τα δύο πανέμορφα μοντέλα.

www.omegawatches.com

0 replies on “Στην OMEGA λένε πως ήρθε η ώρα να το δείτε σοβαρά”