Η Apple παρουσίασε τα νέα Watch Series 6 και Watch SE

© Apple

Κατά τη διαδικτυακή της παρουσίαση, η Apple παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο Watch Series 6, καθώς και το ολοκαίνουριο και πιο προσιτό Watch SE. Παράλληλα, κατά την ίδια εκδήλωση η Apple ανακοίνωσε και τη νέα γενιά των iPad Air και iPad.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του «Time Flies», του διαδικτυακού event της Apple, είδαμε το νέο smartwatch της εταιρείας, το Apple Watch Series 6, το οποίο όσον αφορά τον σχεδιασμό του μοιάζει αρκετά με το προγενέστερο μοντέλο, το Apple Watch Series 5.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εστίαση στο νέο ρολόι δίνεται για ακόμη μια φορά στον τομέα της υγείας, καθώς χάρη σε έναν νέο αισθητήρα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα μέτρησης οξυγόνου στο αίμα. Η συγκεκριμένη μέτρηση θα γίνεται κάθε 15 δευτερόλεπτα, ακόμη και κατά την διάρκεια του ύπνου.

Το Apple Watch Series 6 διαθέτει επίσης το νέο S6 chip για πιο γρήγορες επιδόσεις και γενικά είναι ταχύτερο απ’ το προηγούμενο μοντέλο. Διαθέτει ακόμα επιπρόσθετους αισθητήρες όπως είναι ο μετρητής υψομέτρου που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Το «έξυπνο» ρολόι έρχεται σε νέα χρώματα όπως το μπλε και το κόκκινο (Product Red), ενώ υπάρχουν και δύο νέες εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι: Graphite και Classic Yellow Gold. Το κόστος του θα ξεκινάει απ’ τα 399 δολάρια και αξίζει να αναφέρουμε ότι στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται USB φορτιστής.

Apple Watch SE

Στο ίδιο event, ανακοινώθηκε και το ρολόι που περιμέναμε εδώ και καιρό. Η πιο οικονομική έκδοση του Apple Watch Series 6, το Apple Watch SE, το οποίο σχεδιαστικά τουλάχιστον μοιάζει αρκετά με το πρώτο. Σε αυτό που διαφέρει είναι ότι είναι δεν είναι το ίδιο γρήγορο και δεν διαθέτει μερικούς αισθητήρες όπως τη μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα και του χτύπου της καρδιάς.

Παρόλα αυτά, με το Apple Watch SE μπορείς να πραγματοποιείς τηλεφωνικές κλήσεις (ακόμη και χωρίς το iPhone) και διαθέτει τον αισθητήρα που εντοπίζει τυχόν πτώση του χρήστη. Το ρολόι είναι διαθέσιμο στα μεγέθη 40 και 44 m και είναι αδιάβροχο.

Η τιμή του ξεκινάει απ’ τα 279 δολάρια και αναμένεται στη χώρα μας εντός Σεπτεμβρίου.

Tags from the story
,
0 replies on “Η Apple παρουσίασε τα νέα Watch Series 6 και Watch SE”