Τα προϊόντα Grown Alchemist που ήρθε η ώρα να γνωρίσεις!

Grown Alchemist

To brand Grown Alchemist έχει δομηθεί πάνω στην, εις βάθος, κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα. Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων.

Η μάρκα Grown Alchemist οδηγεί τις αλλαγές σε μια νέα εποχή, βιολογικά προηγμένων προϊόντων διατροφο-κοσμετολογίας (nutricosmetics), προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου και σώματος) και προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Τα προϊόντα Grown Alchemist, λειτουργούν σε συνεργασία και συγχρονισμό με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τη λειτουργικότητά της, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα φυσικά συστατικά, τα οποία «επικοινωνούν» με τα κύτταρα, όπως τα Νευροπεπτίδια, Τετραπεπτίδια, οι Τοκοτριενόλες, καθώς και προηγμένα υγροσκοπικά δραστικά συστατικά.

Γιατί είναι σημαντικό κάτι τέτοιο; Όλα καταλήγουν στη βιολογία. Το ανθρώπινο σώμα εναντιώνεται σε οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως ξένο ή τοξικό. Η αντίδραση αυτή προκαλεί ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία γήρανσης. Πολλά από τα συνθετικά συστατικά, τα οποία υπόσχονται μείωση των σημαδιών γήρανσης, στην πραγματικότητα μπορεί να  κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. Τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα Grown Alchemist έχουν φυσική προέλευση και συνεπώς είναι απολύτως συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία.

Μερικά απ’ τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε εμείς:

Detox Serum: Antioxidant+3

Αυτός ο ελαφρύς, μη λιπαρός ορός άμεσης απορρόφησης προτείνεται για καθημερινή χρήση για την αποτοξίνωση του δέρματος, όχι μόνο από τον συνήθη στόχο των ελεύθερων ριζών οξυγόνου, αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες άνθρακα και αζώτου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πιο λιπαρούς τύπους δέρματος ως πολύ ελαφρύ ενυδατικό προϊόν, ειδικά για όσους βρίσκονται σε θερμά και υγρά κλίματα.

 

Detox — Shampoo 0.1

Η πλούσια, θρεπτική σύνθεση αποτοξίνωσης καθαρίζει και αποτοξινώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, διευκολύνει τη διαχείριση των μαλλιών και τα ενδυναμώνει χωρίς να προκαλεί φθορές στα μαλλιά ή στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντάς τα καθαρά, λαμπερά και αποτοξινωμένα.

 

 

 

Instant Smoothing Serum: Tri-Hyaluronan Complex  

Αυτός ο καινοτόμος αντιγηραντικός ορός παρέχει άμεση ανόρθωση μέσω της εντατικής ενυδάτωσης, λειαίνοντας γρήγορα την επιφάνεια του προσώπου. Με τακτική χρήση, δρα ως αντιγηραντικός ορός εξαιρετικής ενίσχυσης, αποτρέποντας την αφυδάτωση και, κατά συνέπεια, εμποδίζοντας ορατά τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η σύνθεση του είναι ιδανική για χρήση ως εντατική περιποίηση για την εξουδετέρωση των αποτελεσμάτων της περιβαλλοντικής έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων των εγκαυμάτων από τον ήλιο, τον αέρα και την υπερέκθεση σε θέρμανση ή κλιματισμό.

INFO


Το Grown Alchemist διατίθεται στον ισόγειο χώρο του πολυκαταστήματος Attica City Link και πολύ σύντομα θα διατίθεται και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα.

Tags from the story
,
0 replies on “Τα προϊόντα Grown Alchemist που ήρθε η ώρα να γνωρίσεις!”