Τα καλύτερα αρώματα για την Άνοιξη

αρώματα για την Άνοιξη

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για όσους ψάχνουν να ανανεώσουν το άρωμά τους κι έτσι εμείς συλλέξαμε τα καλύτερα αρώματα για την Άνοιξη. Μερικά από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αγαπημένα brands όπως τον γαλλικό οίκο Dior.

Αυτά είναι τα καλύτερα αρώματα για την Άνοιξη:

Dior Homme

Εάν είσαι λάτρης των φρέσκων αρωμάτων, τότε το νέο Dior άρωμα είναι αυτό που πρέπει να επιλέξεις. Με ζεστούς και ξυλώδεις τόνους, αυτό είναι ένα άρωμα που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο, ενώ στα bonus του συμπεριλαμβάνεται και το υπέρκομψο μπουκάλι του.

www.dior.com

Tom Ford Beau De Jour

Αυτό το άρωμα είναι μια ανάμειξη από γήινους και ξυλώδεις τόνους, ωστόσο η μυρωδιά της λεβάντας σ’ αυτό το καθιστά ιδανικό για τους ανοιξιάτικους μήνες. Στον πυρήνα του συναντάμε το δεντρολίβανο και το γεράνι σε συνδυασμό με την μέντα και τον βασιλικό. Στη συνέχεια το πατσουλί και το άμπερι δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση αλλά και αρμονία με την αίσθηση φρεσκάδας που του δίνει η λεβάντα.

www.tomford.co.uk

Ralph Lauren Polo Deep Blue

Το Ralph Lauren Polo Deep Blue είναι ένα must-have. Σ’ αυτό συναντάμε το πράσινο μάνγκο, το κυπαρίσσι και τις θαλασσινές νότες που σε ταξιδεύουν στο Καλοκαίρι και τους ωκεανούς. Κυκλοφόρησε το 2020 και το μπουκάλι του είναι εμπνευσμένο απ’ τα κύματα του ωκεανού, το μπλε της θάλασσας και την αντανάκλαση του ηλίου σ’ αυτή.

www.ralphlauren.eu

Tags from the story
0 replies on “Τα καλύτερα αρώματα για την Άνοιξη”