Τα δύο νέα αρώματα του Jean Paul Gaultier, το Le Beau και το La Belle

Jean Paul Gaultier

Ο κήπος του Gaultier

Ένα πρωινό, ο Jean Paul Gaultier μπήκε μέσα στο εργοστάσιο του. Ήταν μεγάλο και πλημμύριζε από ζωή και χαρά.
Κοίταξε τις γυναίκες και στη συνέχεια κοίταξε τους άνδρες. Και το μυαλό του περιπλανήθηκε σε ανέμελες στιγμές.
Και σκέφτηκε: “Οι γυναίκες και οι άνδρες πρέπει να περνούν χρόνο μαζί”.

Και έτσι την πρώτη ημέρα δημιούργησε έναν κήπο. Ο κήπος ήταν μαγικός και σαγηνευτικός, γεμάτος αγνότητα!

Τη δεύτερη ημέρα, δημιούργησε τη γυναίκα La Belle και τον άνδρα Le Beau οι οποίοι γεννήθηκαν από τα αρώματα Classique και Le Mâle. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά ήταν γυμνοί, όπως ακριβώς ήρθαν στον κόσμο.

Την τρίτη ημέρα, δημιούργησε τις πιο ευχάριστες, θεϊκές και απολαυστικές αμαρτίες…

Την τέταρτη ημέρα ενώ εκείνος ξεκουραζόταν, στον κήπο του το πάρτι είχε απογειωθεί. Όλοι είχαν διάθεση για περιπέτεια και για εξερεύνηση, του εαυτού τους αλλά και των άλλων. Και το άρωμα τους απόλυτα θεϊκό!

Τα μπουκάλια

Ο Jean Paul Gaultier δημιούργησε το μπουκάλι του La Belle με τη μορφή ενός γυναικείου σώματος.

Ήταν κόκκινο βυθισμένο στο ροζ, σεμνό αλλά και ταυτόχρονα απρεπές. Γύρω από το λαιμό του, ένα κολιέ από χρυσά τριαντάφυλλα. Ένας ιδιαίτερος τρόπος κάλυψης γεμάτος πειρασμό για την αποκάλυψη που προμηνυόταν…

Στη συνέχεια, ο Jean Paul Gaultier δημιούργησε το μπουκάλι του Le Beau με τη μορφή της ανδρικής φιγούρας. Ήταν πράσινο και λαμπερό. Ένα φύλλο συκής, σε χρυσό τόνο, ήταν τοποθετημένο στο σημείο όπου θα μπορούσε να σταθεί το βλέμμα.

Ο Jean Paul Gaultier παρατήρησε τις δύο υπέροχες φιγούρες και αναφώνησε: “Αυτά τα δύο δημιουργήθηκαν για να μας παρασύρουν στον πειρασμό!” Και όντως έτσι ήταν.

Οι συσκευασίες

Ο Jean Paul Gaultier δημιούργησε τη συσκευασία του La Belle. Απαλό πράσινο χρώμα, όπου ανάμεσα στο φύλλωμα αυτής της σύγχρονης Εδέμ, αποτελούσε ένα φρούτο που ταίριαζε με όλα τα δέντρα του κήπου. Τα χρυσά του γράμματα έλαμπαν, και ήταν τόσο δελεαστικό, όπως το απαγορευμένο μήλο.

Ο Jean Paul Gaultier μόλις δημιούργησε την συσκευασία του Le Beau εκείνη βρήκε κατευθείαν τη θέση της κάτω από έναν θάμνο. Σμαραγδένιο πράσινο, τόσο σκούρο, που θύμιζε όλες τις απολαύσεις αυτού του κόσμου. Τα χρυσά της γράμματα γλιστρούσαν σαν το μέλι επάνω στη συσκευασία.

Ο Jean Paul Gaultier παρατήρησε τις δύο προκλητικές συσκευασίες και είπε: “Η εμφάνιση είναι τα πάντα – αλλά και τίποτα!” Και όντως έτσι ήταν.

Τα αρώματα

Ο Jean Paul Gaultier άνοιξε τη συσκευασία του La Belle και μύρισε το άρωμα. Στην αρχή του θύμισε ανατολίτικη βανίλια, αλλά στην πιο δροσερή μορφή της. Στη συνέχεια διέκρινε το vetiver μαζί με το ξεχωριστό άρωμα του αχλαδιού.

Ο Jean Paul Gaultier άνοιξε την συσκευασία του Le Beau και κλείνοντας τα μάτια του μύρισε το άρωμά. Η καρύδα του δημιούργησε την επιθυμία για χαλάρωση, ενώ το περγαμόντο και το tonka bean του ψιθύρισαν ότι η χαλάρωση είναι η πιο αναζωογονητική από όλες τις αμαρτίες.

Ο Jean Paul Gaultier μύρισε και τα δύο αρώματα μαζί και δήλωσε: “Αυτά τα δύο ταιριάζουν. Μπορούν να είναι για πάντα μαζί”! Έτσι δημιουργήθηκε ένας νέος κόσμος.

Tags from the story
0 replies on “Τα δύο νέα αρώματα του Jean Paul Gaultier, το Le Beau και το La Belle”