Τα CH Kings & Queens είναι τα δύο νέα, limited edition αρώματα Carolina Herrera

CH Kings & Queens

Τα CH Kings & Queens, είναι τα νέα limited edition αρώματα του oίκου Carolina Herrera. Σύμφωνα με τα νέα αρώματα η αγάπη μοιάζει με ένα κόλπο στα χαρτιά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να συμβεί κάτι μαγικό.

Πρόκειται για την πιο ρομαντική και μοντέρνα δημιουργία του oίκου Carolina Herrera μέχρι σήμερα. Ένα άρωμα για τον άνδρα και ένα για τη γυναίκα. Το CH Kings και το CH Queens είναι δύο oriental οσφρητικές δημιουργίες από τους αρωματοποιούς Domitille Michalon Bertier, Anne Flipo και Véronique Nyberg, σε συνεργασία με την Carolina Herrera de Baez, δημιουργική διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera.

«Τα CH Kings & Queens είναι μια συλλογή αρωμάτων ικανή να μετατρέψει την πόλη σε μια σύγχρονη χώρα θαυμάτων. Σε αυτό το βασίλειο ο καθένας παίζει με τα χαρτιά του, με σκοπό να γίνει ο βασιλιάς και η βασίλισσα της δικής του ερωτικής ιστορίας», αναφέρει η Carolina Herrera de Baez.

Τα νέα limited edition αρώματα του οίκου Carolina Herrera εκφράζουν όμορφα συναισθήματα και επιβραβεύουν το ρομαντισμό και την αγάπη. Ο οίκος Carolina Herrera διατηρώντας το αυθεντικό του στυλ δημιούργησε μία ακόμη γοητευτική συλλογή που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και μας προσκαλεί να παίξουμε το παιχνίδι της αγάπης.

Πηγή έμπνευσης των αρωμάτων είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Το CH Kings στοιχηματίζει στην αγάπη με τοoriental fougère άρωμά του. Μία πικάντικη έκρηξη από Μαύρο και Ροζ Πιπέρι, Κάρδαμο και Βιολέτα. Στην κορυφή του αρώματος οι γκουρμέ νότες και το Κακάο χαρίζουν στο άρωμα μια γλυκιά και κομψή γοητεία.

Το αντίστοιχο γυναικείο άρωμα, το CH Queens, δημιουργήθηκε με πηγή έμπνευσης τη Ντάμα. Περιέχει νότες από Ylang Ylang, Παιώνια, Εσπεριδοειδή και το χαλαρωτικό άρωμα της Καρύδας. Μία νέα ερμηνεία φρεσκάδας που μας ανεβάζει τη διάθεση. Η αγάπη και η μαγεία είναι συνώνυμες έννοιες και με τη δημιουργία αυτών των ξεχωριστών αρωμάτων μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό.

Ο Justice Joslin και η Lily Aldridge, είναι τα πρόσωπα της καμπάνιας και ενσαρκώνουν τη μεθυστική φαντασία και τον ελκυστικό ρομαντισμό των CH Kings & Queens.

Τα μπουκάλια CK Kings & Queens είναι διακοσμημένα με τα πρωτότυπα σχέδια μίας τράπουλας. Και τα δύο πολυτελή αρώματα συνδυάζουν την υψηλή αισθητική του χώρου της μόδας και του χώρου των αρωμάτων.

Τα αρώματα CH Kings & Queens είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από αρχές Απριλίου, σε περιορισμένη διάθεση.

chcarolinaherrera.com

Tags from the story
0 replies on “Τα CH Kings & Queens είναι τα δύο νέα, limited edition αρώματα Carolina Herrera”