Prada Luna Rossa Ocean: Το νέο ανδρικό άρωμα της Prada

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ LUNA ROSSA

Η ιστορία του Prada Luna Rossa είναι άμεσα συνυφασμένη με το Κύπελλο Αμερικής (The America’s Cup), το παλαιότερο τρόπαιο στον διεθνή αθλητισμό και το πιο σημαντικό στον κόσμο της ιστιοπλοΐας: έναν σκληρό αγώνισμα που βασίζεται στη δύναμη της τεχνολογίας, των δεξιοτήτων και του ανθρώπινου δυναμικού – κι όλα αυτά οριοθετούνται από τις δυνάμεις της φύσης.

Αντικατοπτρίζοντας τον δυναμικό ανταγωνισμό ανάμεσα στην ανθρώπινη καινοτομία και τη δύναμη των φυσικών στοιχείων, και υιοθετώντας το λατρεμένο όνομα Luna Rossa, γεννήθηκε η γνωστή σειρά αρωμάτων. Πρόκειται για μια ωδή στις υψηλές επιδόσεις μέσω της πρωτοποριακής καινοτομίας: δροσερά κι αναζωογονητικά αρώματα, για να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση με μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Υποδεχόμαστε το νέο Prada Luna Rossa Ocean. Συνενώνοντας την καλλιτεχνική μαεστρία που επεκτείνει τα όρια της
αρωματοποιίας, το Prada Luna Rossa Ocean ενστερνίζεται την τεχνολογία, και καταφέρνει να πετύχει μια πρωτοποριακή ισορροπία στη συνεχή αναζήτηση της μάρκας ανάμεσα στον πειραματισμό και τη λειτουργική καινοτομία.

Prada Luna Rossa Ocean.

Ένα άρωμα με στυλ, με δροσερές αντιθέσεις που ανοίγει νέους ορίζοντες. Fougère, με νότες δέρματος.

ΟΝΟΜΑ: ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

Αχαρτογράφητα νερά, μια ζωογόνος πηγή δύναμης: ο ωκεανός είναι μια πρόσκληση για εξερεύνηση. Οικεία και, ταυτόχρονα, σαγηνευτική, η θεαματική απεραντοσύνη του είναι ένα μαγνητικό κάλεσμα για ατελείωτες νέες περιπέτειες.

Ο ωκεανός της Prada είναι περιπετειώδης και βρίθει από τεχνολογικές δυνατότητες – είναι το τελικό σύνορο.

Το Prada Luna Rossa Oceanδιηγείται την ιστορία της σχέσης ανάμεσα στον άνθρωπο και την τεχνολογία, τον δυναμικό διάλογο με την εξέλιξη και το
μέλλον, που ανοίγει νέους ορίζοντες.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ: ΦΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

Το μπουκάλι του Prada Luna Rossa Ocean είναι μια βουτιά στα μπλε βάθη του ωκεανού.

Αντλώντας έμπνευση από την τεχνολογική αριστεία και την κομψή, δυναμική ομορφιά των υπερσύγχρονων ιστιοπλοϊκών σκαφών, η ισχύς των στοιχείων αντικατοπτρίζεται στα υλικά και στη σχεδίαση, τα οποία αποπνέουν δύναμη και σοφιστικέ χαρακτήρα. Εντυπωσιακό, με ένα ίχνος της δύναμης που κρύβει μέσα του, το μπουκάλι από λάκα έχει ντυθεί με κομψό ντεγκραντέ μπλε χρώμα που παραπέμπει στο σαγηνευτικό βάθος του βυθού και στο φωτεινό παιχνίδι του φωτός στην επιφάνεια του νερού.

Αρρενωπό, εκλεπτυσμένο και σύγχρονο, το μπουκάλι έχει διακοσμηθεί με την εμβληματική κόκκινη γραμμή της Prada που συμβολίζει την καινοτομία. Το κομψό μαύρο πώμα ολοκληρώνεται με μια κόκκινη κουκκίδα, μια συμβολική αναφορά στο luna rossa, το κόκκινο φεγγάρι.

ΑΡΩΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Το Prada Luna Rossa Ocean, που φέρει την υπογραφή των Master Αρωματοποιών της IFF Anne Flipo και Carlos Benaim, είναι ένα άρωμα που δημιουργήθηκε αξιοποιώντας την τεχνολογία. Καρπός ενός αδιάκοπου και άμεσου διαλόγου που διέσχισε τους ωκεανούς και τους περιορισμούς του χρόνου, για να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία της φύσης και της τεχνολογίας, το Prada Luna Rossa Ocean αναδίδει μια μοναδική οσφρητική υπογραφή.

Στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, με 600 χιλιόμετρα να τους χωρίζουν, η Flipo στο Παρίσι και ο Benaim στη Νέα Υόρκη αξιοποίησαν την τεχνολογία, για να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην τέχνη της αρωματοποιίας. Χάρη σε ένα τεχνολογικό επίτευγμα, τα πιο εκλεπτυσμένα φυσικά συστατικά υποβλήθηκαν σε παραδοσιακή απόσταξη, προτού η σύνθεση διαχωριστεί με μοριακή απόσταξη, μια διαδικασία που μας επιτρέπει να επιλέξουμε τα ποιοτικότερα μόρια.

Στη συνέχεια, κάθε συστατικό ανασυντέθηκε και καθαρίστηκε για ένα 100% εξατομικευμένο οσφρητικό προφίλ. Αυτή η διαδικασία, που χρησιμοποιήθηκε για παράδειγμα για τη βετιβέρια στο Luna Rossa Ocean, οδηγεί σε μια καθαρή και ξυλώδη βετιβέρια, χωρίς τις γήινες και ενίοτε κυρίαρχες πτυχές της νότας.

Το άρωμα, μια οσφρητική υπογραφή που αποπνέει νέα φρεσκάδα, επαναπροσδιορίζει την εμβληματική οικογένεια fougère, αξιοποιώντας την αντίθεση ανάμεσα στην αρωματική φρεσκάδα και τον σοφιστικέ αισθησιασμό με τη φρεσκάδα του περγαμόντου που αντιπαραβάλλεται με τον εξαιρετικά σοφιστικέ χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου βετιβέριας στην καρδιά μιας εκλεπτυσμένης συμφωνίας ίριδας.

Το άρωμα περιέχει ένα λαμπερό κοκτέιλ εσπεριδοειδών υψηλής ποιότητας που συνδυάζεται με ένα τολμηρό δίδυμο λεβάντας και φασκόμηλου, για να αναδίδει μια καθαρή και δροσερή αύρα. Αυτή η ξεχωριστή καρδιά με τόνους δέρματος δημιουργεί ένα αποτέλεσμα δεύτερου δέρματος, εξερευνώντας μια αισθησιακή συμφωνία σουέτ και σαφράν, καθώς και τις κομψές κρεμώδεις νότες ίριδας. Τυλιγμένο με ένα αριστοτεχνικό μείγμα πατσουλί, βετιβέριας (βιώσιμης προμήθειας από την Αϊτή) και μόσχου, το άρωμα αναδίδει ένα εθιστικό και αρρενωπό ίχνος.

Οσφρητική οικογένεια

Fougère, με νότες δέρματος.

Νότες

Κορυφή: περγαμόντο, ροζ πιπέρι, αρτεμισία.
Καρδιά: ίριδα, λεβάντα, αρμονία σαφράν.
Βάση: βετιβέρια, μόσχος, πατσουλί.

0 replies on “Prada Luna Rossa Ocean: Το νέο ανδρικό άρωμα της Prada”