Οι νέες κυκλοφορίες στα αρώματα αυτή την εβδομάδα

Για αρώματα μιλάμε πολλές φορές, άλλες γι’ αυτά που ξεχωρίζουμε και άλλες γι’ αυτά που θεωρούμε κατάλληλα ανάλογα με την εποχή του χρόνου που διανύουμε. Καθημερινά, όμως, στην αγορά κυκλοφορούν νέα ανδρικά αρώματα κι εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η λίστα μας περιλαμβάνει κάτι για όλους. Για εκείνους που ψάχνουν το νέο τους άρωμα να αποπνέει μια αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και για εκείνους που θέλουν ένα έντονο άρωμα με πικάντικες νότες, ιδανικό για τις βραδιές του Καλοκαιριού.

Αυτές είναι οι νέες κυκλοφορίες στα αρώματα αυτή την εβδομάδα:

Mr. Burberry Element

To Mr. Burberry Element αποτελεί τη νέα προσθήκη στην αρωματική Συλλογή Mr. Burberry του οίκου Burberry. Είναι ένα άρωμα που συνδυάζει τη σύγχρονη δύναμη και την καταπράσινη φρεσκάδα. Μια ισχυρή βάση oakmoss έρχεται σε αντίθεση με το ambergris, δημιουργώντας μια μοναδική ερμηνεία ενός ξυλώδους Eau de Toilette. Στην καρδιά του, το πικάντικο, αλλά φρέσκο, κεδρόμηλο δίνει τη θέση του στο εθιστικό και αισθησιακό πράσινο αμύγδαλο.

burberry.com

Le Male Le Parfum

Ο οίκος Jean Paul Gaultier παρουσιάζει τo Le Male Le Parfum! Ένα θυελλώδες άρωμα, αλλά ταυτόχρονα ονειρεμένο. Ένας θερμός αέρας με κάρδαμο, που ανεβαίνει, κυνηγώντας τα σύννεφα. Μια αύρα λεβάντας από τον Νότο. Σύννεφα από βανίλια σε διακριτικές νιφάδες για να προσθέσουν πικάντικες νότες. Ξυλώδες και ανατολίτικο, περιπετειώδες.

jeanpaulgaultier.com

Pasha de Cartier Parfum

Η νέα εκδοχή του ανδρικού αρώματος Pasha de Cartier το Pasha de Cartier Parfum είναι ένα νέο, εκλεπτυσμένο, αισθησιακό και fougère με ακόμη περισσότερο βάθος και ζεστασιά, χάρη στην προσθήκη του κεχριμπαριού. Το αρωματικό σύνολο αναδύεται όσο η θερμότητα του αρώματος απλώνεται, ξυλώδης σαν μια πυρκαγιά και απαλή με νότες από σανταλόξυλο.

cartier.com

FERRAGAMO

Ο Οίκος Salvatore Ferragamo παρουσιάζει το νέο ανδρικό άρωμα FERRAGAMO: Ένα αρωματικό μείγμα που εκφράζει τη θαρραλέα και γεμάτη αυτοπεποίθηση ψυχή ενός σύγχρονου άνδρα, που ζει τη ζωή του με πάθος και κομψότητα. Το FERRAGAMO είναι ένα fougère, citrus, ξυλώδες άρωμα, που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Antoine Maisondieu, συνδυάζοντας δροσερές και ξυλώδεις νότες που τονίζουν τις Ιταλικές ρίζες, την παράδοση και την τεχνογνωσία του Οίκου.

Μια φωτεινή έκρηξη από Μεσογειακά εσπεριδοειδή, έντονο περγαμόντο και λεμόνι οδηγεί σε ένα απροσδόκητο βάθος, συνδυάζοντας τις floral αλλά και μεταλλικές νότες της βιολέτας και των φύλλων της. Οι έντονες και δυναμικές νότες από δέρμα θυμίζουν την κληρονομιά του Οίκου Salvatore Ferragamo. Οι ζεστές νότες από musk και vetiver ολοκληρώνουν το άρωμα, αυξάνοντας την αισθησιακή διάσταση της οσφρητικής του σύνθεσης.

ferragamo.com

Tags from the story
0 replies on “Οι νέες κυκλοφορίες στα αρώματα αυτή την εβδομάδα”