Οι καλύτερες κουρευτικές μηχανές για χρήση στο σπίτι

κουρευτικές μηχανές

Τα κομμωτήρια ανοίγουν ξανά από 22 Μαρτίου και μετά από αρκετές ημέρες καραντίνας οι περισσότεροι ανυπομονούμε να τα επισκεφτούμε απ’ την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας τους. Μήπως, όμως, δεν είναι απολύτως απαραίτητο και μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού, μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε να το κάνουμε κι αυτό μόνοι μας στο σπίτι;

Οι μέρες της καραντίνας ήταν πολλές και οι περισσότεροι θέλοντας ή μη αποφάσισαν να κουρευτούν μόνοι τους στο σπίτι. Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κουρευτικές μηχανές για χρήση στο σπίτι, για να μην μας βρει ποτέ ξανά κανείς απροετοίμαστους.

Αυτές είναι οι καλύτερες κουρευτικές μηχανές για χρήση στο σπίτι:

Philips Hairclipper series 9000

Η Series 9000 προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στο κούρεμά σου. Με επιφάνεια Digital Swipe, μηχανοκίνητες χτένες, λειτουργία Μνήμης και στοιχείο κοπής υψηλής απόδοσης, είναι η μόνη κουρευτική μηχανή που προσφέρει σταθερά τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Η κουρευτική μηχανή συνοδεύεται από 3 ρυθμιζόμενες χτένες για μαλλιά και επιλογές από 1 έως 7 χιλ., 7 έως 24 χιλ. και 24 έως 42 χιλ.

philips.gr

Wahl Color Pro Lithium

Η ιδανική μηχανή κουρέματος για όσους επιχειρούν να κουρευτούν μόνοι τους για πρώτη φορά, αλλά και για όσους θέλουν να περιποιηθούν γρήγορα και εύκολα τη γενειάδα τους. Η μπαταρία λιθίου που διαθέτει προσφέρει 90 λεπτά συνεχούς χρήσης, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείς να τη συνδέσεις στο ρεύμα και να συνεχίσεις το «έργο» σου. Το κούρεμα γίνεται πολύ εύκολο, με την οπτική χρωματική ένδειξη μήκους κοπής πάνω στη μηχανή, όπου το κάθε διαφορετικό χρώμα αντιστοιχεί στο ανάλογο χρωματιστό χτενάκι.

kotsovolos.gr

Panasonic ER-GB80

Ένα multigroomer, ιδανικό για χρήση σε όλο το σώμα. Διαθέτει κοφτερές λεπίδες 45°, 39 ρυθμίσεις για εξατομικευμένο μήκος περιποίησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα οπουδήποτε ή να συνδεθεί για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Είναι 100% πλενόμενη με εύκολη απομάκρυνση του νερού και καθαρίζει σε δευτερόλεπτα κάτω από τρεχούμενο νερό.

public.gr

BaByliss Japanese Steel Digital Hair Clipper

Η μηχανή κουρέματος της BaByliss είναι ιδανική για fade κουρέματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα για 160 λεπτά και προσφέρει 45 διαφορετικές επιλογές ως προς το μήκος που θέλεις να πετύχεις.

buybabyliss.com

Tags from the story
0 replies on “Οι καλύτερες κουρευτικές μηχανές για χρήση στο σπίτι”