Μένουμε σπίτι με τον Gaultier

Le Male and Le Beau

Ο ανατρεπτικός Jean Paul Gaultier αποτύπωσε την κατάσταση που όλοι βιώνουμε αυτή την περίοδο μέσα από τη φωτογράφιση «Τα Αρώματα να μένουν σπίτι», τοποθετώντας τα αρώματα Classique και Le Mâle, La Belle και Le Beau, καθώς και το Scandal στην «καθημερινή τους ρουτίνα».

Για την συγκεκριμένη φωτογράφιση, «Τα Αρώματα να μένουν σπίτι», ο Jean Paul Gaultier ανέθεσε στον φωτογράφο Gorka Postigo, έναν από τους τακτικούς συνεργάτες του οίκου, να δημιουργήσει περιεχόμενο «στο σπίτι», χωρίς να χρησιμοποιηθεί κανένα εξωτερικό στοιχείο, προκειμένου να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση που όλοι βιώνουμε αυτήν την περίοδο.

Έτσι, τοποθέτησε τα αρώματα Classique και Le Mâle, La Belle και Le Beau, καθώς και το Scandal στην καθημερινή τους ρουτίνα. Η απεικόνιση δείχνει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Υγιεινή, γυμναστική στο σπίτι, καθαριότητα του σπιτιού, μαγείρεμα, διάβασμα, δείπνα κατ’ ιδίαν, βραδιές ταινιών και κοινωνική απόσταση ασφαλείας κατά τη διάρκεια των «βασικών» εξόδων.

Stay home, stay safe!

Social Media: #AtHomeWithGaultier, #LeMale #Classique, #LaBelle, #LeBeau, #GaultierGarden, #BeScandal, #JeanPaulGaultier, @jpgaultierofficial

Tags from the story
,
0 replies on “Μένουμε σπίτι με τον Gaultier”